Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – “Ένιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα”

Ο ηθοποιός πριν από λίγη ώρα έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής 8/3.

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μετά από ξαφνική αδιαθεσία και πόνο που ένιωσε στο στήθος.

Μετά από αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι του έστειλαν για περαστικά και στην ανάρτησή του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους».

Η Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να του τοποθετήσουν stent.

Σύμφωνα με το parapoltika.gr, όλα πήγαν καλά, όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισε να πονά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί δυο μέρες μετά ξανά στο χειρουργείο για να του τοποθετήσουμε δύο ακόμα stend.

Αυτή τη στιγμή αναρρώνει, νιώθει καλά και θα πάρει εξιτήριο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στο πλευρό του, εκτός από τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, είναι και οι γονείς του, που όταν ενημερώθηκαν έσπευσαν αμέσως κοντά από το Λουτράκι, αλλά και η αδερφή του. Όπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί, ο ηθοποιός θα πρέπει να προσέχει πολύ από δω και στο εξής τη διατροφή του.

Μετά τα δύσκολα τελευταία 24ωρα, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από δύο διαδοχικά εμφράγματα.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, όταν μια αδιαθεσία που ένιωσε στο στήθος, τους οδήγησε στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια πήγε τον σύντροφο της στην κλινική και του έγινε εισαγωγή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου