Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Θα παραμείνει κλινήρης τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Δύο εμφράγματα υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον ίδιο να υποβάλλεται σε ισάριθμες επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός υπέστη το πρώτο έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αισθάνθηκε πόνους στο στήθος, με την τραγουδίστρια να τον πηγαίνει η ίδια στο νοσοκομείο με το όχημά της. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο. Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και φυσικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενήμεροι για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και αύριο στο J2US. Πριν από λίγη ώρα, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο έφτασε η Κατερίνα Παπαμερή, στενή συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου