Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Τσολάκη για τα Τέμπη: “Είναι μια μαύρη επέτειος και μία τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα”

“Λες δεν μπορεί αυτός ο εφιάλτης να έχει συμβεί”

Για την μαύρη επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών μίλησε η Ελένη Τσολάκη από τον αέρα του “Πρωινού Σουσου” την Τετάρτη το πρωί 28/2.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, η παρουσιάστρια του OPEN και οι υπόλοιποι συντελεστές της, έκαναν τη δική τους αναφορά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, που σημάδεψε ολόκληρη τη χώρα πριν από ένα χρόνο.

 

“Λες δεν μπορεί αυτός ο εφιάλτης να έχει συμβεί”

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη είπε:

“Σήμερα είναι μια τραγική ημέρα για όλους μας, μια ημερομηνία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή όλης της Ελλάδας. Ένα χρόνο πριν, τέτοιες ώρες η χώρα μας μετρούσε αδικοχαμένα παιδιά μέσα σε ένα τρένο που εκτελούσε την πολύ απλή διαδρομή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Οι στιγμές είναι βαριές, γιατί δεν θα μπορούσε αυτή η ημέρα να μην είναι μαύρη για όλους μας, κυρίως όμως για τις οικογένειες των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών, στο έγκλημα των Τεμπών, πείτε το όπως θέλετε”.

 

Δείτε επίσης: Ξέσπασε στο ντοκιμαντέρ του MEGA η Μαρία Καρυστιανού: “Θεωρώ ύβρη να ακούγονται αυτά τα πράγματα”

 

Η Ελένη Τσολάκη συνέχισε:

“Ένα χρόνο μετά υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, υπάρχουν γονείς και ψυχές που ψάχνουν να δικαιωθούν. Είναι μια μαύρη επέτειος και τραγική ημερομηνία για όλη τη χώρα”.

“Ξυπνάω εκείνο το πρωί και ανοίγω την τηλεόραση και οι ενημερωτικές εκπομπές έδειχναν τις τραγικές εικόνες από τα Τέμπη και στην αρχή δεν κατάλαβα. Διαβάζοντας αργότερα τους τίτλους ένιωσα αυτό που σου κόβεται η αναπνοή, είναι εκεί που η ζωή ξυπνάει και το πιο τρελό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Λες δεν μπορεί αυτός ο εφιάλτης να έχει συμβεί” συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου