Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μπέττυ Μαγγίρα: “Της είπα κάτσε να με βγάλω από την ταλαιπωρία που με έβαλες”

“Τα ακούω επειδή υπάρχει αυτός ο καβγάς”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή για το μπλοκ που έκανε στην Μπέττυ Μαγγίρα, αναφέροντας την επικοινωνία που είχαν οι δυο τους μετά από αυτό.

“Δεν πρόκειται να πω κάτι γιατί δεν λέω κάτι. Έχω πει και έχω γίνει κουραστικός ότι το Instagram είναι δικό μου και το βάζω φωτιά και το καίω. Ό,τι γουστάρω κάνω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα” είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπλόκαρε την Μπέττυ Μαγγίρα: “Άλλο ένα θύμα του Δημήτρη”

 

“Η Μπέττυ μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι εγώ σε αγαπώ και της είπα ότι κι εγώ σε αγαπώ. Τιμή μου που με αγαπάς, αλλά πρώτα με αγαπάς και με ρωτάς και μετά ανεβάζεις στόρι. Τώρα που ανέβασες στόρι, κάτσε να με βγάλω από την ταλαιπωρία που με έχεις βάλει με ένα συνεργείο που με περιμένει από έξω και έχω 500 κλήσεις στο κινητό μου και από αύριο μιλάμε. Υπάρχει ένας καβγάς και εγώ έχω βρεθεί στη μέση. Το τι έχω εγώ με την Μπέττυ είναι τελείως άσχετο με αυτό, αλλά τα ακούω επειδή υπάρχει αυτός ο καβγάς. Έγραψαν ότι ο Δημήτρης είπε ότι η Μπέττυ κάνει σκληρό gossip. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Δεν χρησιμοποίησα ούτε το κίτρινο ούτε το σκληρό ούτε το gossip. Άλλοι χρησιμοποίησαν την αναφορά μου στην Μπέττυ για να πούνε αυτό. Εγώ μόνο είπα ότι είναι πιο αιχμηρή και ότι είναι ευρηματικό γιατί η Μπέττυ είναι αιχμηρή και ισιώνει το πάνελ, ενώ μέχρι τώρα γινόταν το αντίθετο. Δεν υπήρχε καμία μομφή” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Μακαλιάς – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα – “Βρίσκω πολύ παιδικό αυτό που κάνεις”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου