Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Χατζίδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Με στεναχωρεί αυτό το πράγμα με τα block”

“Γιατί ρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια;”

Το πρωί της Παρασκευής στο “Breakfast @ Star” σχολίασαν το μπλοκάρισμα στο Instagram του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την απορία της για το γεγονός, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανάμεσα στον ίδιο και τον Δημήτρη Μακαλιά.

“Μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την ατάκα του Μακαλιά στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά δεν της είπε ότι το έκανες εσκεμμένα ή όχι. Της είπε ότι ο χαρακτήρας σου, το ότι δεν μπλέκεσαι με έριδες, σε κουτσομπολιά… Εγώ το μεταφράζω ότι της είπε πως το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει χτιστεί με το να μην μπλέκεται σε τέτοιου είδους καταστάσεις” ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

 

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπλόκαρε την Μπέττυ Μαγγίρα: “Άλλο ένα θύμα του Δημήτρη”

 

“Γιατί ρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια;”

“Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας άνθρωπος που έχει πραγματικά πολύ χιούμορ, που αυτοσαρκάζεσαι. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που παθιάζεται, πεισμώνει, που τον πιάνει ο εγωισμός του, που κρατάει πράγματα από ανθρώπους που άλλος θα έλεγε: εντάξει, δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ” σχολιάζει η τραγουδίστρια στον αέρα της εκπομπής.

“Πραγματικά εμένα με στενοχωρεί αυτό το πράγμα με τα block. Λέω: γιατί ρε παιδάκι μου, τι του κάνανε πια; Δεν είναι κάτι στιγμιαίο, γιατί το κρατάει ακόμη. Ξέρω από ανθρώπους που είναι γύρω του ότι είναι τυπάκι” συμπληρώνει η Ελένη Χατζίδου.

“Ακόμα και η ίδια η Μπέττυ απόρησε με αυτό το block που έγινε και το ανέβασε στο Instagram. Αλλιώς δεν θα το ανέβαζε” κατέληξε η Ελένη Χατζίδου στην πρωινή εκπομπή του Star.

 

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Μακαλιάς – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα – “Βρίσκω πολύ παιδικό αυτό που κάνεις”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου