Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Καινούργιου: “Παίζεις με τη φωτιά, εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου”

Πολλά τα υπονοούμενα στον αέρα της “Super Κατερίνα”

Το πρωί της Παρασκευής, στην “Super Κατερίνα” υπήρξε μια δυνατή σύγκρουση με υπονοούμενα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η κουβέντα άλλαξε ύφος, όταν η παρουσιάστρια του Alpha ρώτησε τον συνεργάτη της εάν θα ήθελε να τοποθετηθεί στο θέμα του χωρισμού ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση, την ώρα που λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει την τοποθέτησή του για τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ευρώπη.

 

Δείτε επίσης: Χαμός στην “Super Κατερίνα”: “30 χρόνια υπηρέτησες την τηλεόραση, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη”

 

“Εσύ δεν θα χάσεις απλά τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα”

“Ειρωνεύεσαι συνέχεια. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι παίζεις με τη φωτιά” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά:

“Εσύ να δεις πόσο”.

“Εσύ να δεις πόσο. Εγώ το πολύ-πολύ να χάσω τη δουλειά μου. Εσύ δεν θα χάσεις απλά τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα” της ανταπάντησε με νόημα ο παρουσιαστής εκνευρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

“Τι θα χάσω, δεν κατάλαβα; Θέλω να μου πεις. Δεν μπορούμε να λέμε τέτοια στους τηλεθεατές και είναι και προσβλητικό. Θα χάσω τι; Την αξιοπρέπειά μου; Τον εαυτό μου; Με ρωτάει κόσμος έξω κάθε μέρα «γιατί σου επιτίθεται ο Ανδρέας; τι του έχεις κάνει;». Κάθε μέρα μου επιτίθεσαι. Σου αφαιρούμε τον λόγο; Σε αγαπώ και σε σέβομαι πάρα πολύ, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και έχω δει την καλοσύνη της ψυχής σου αλλά όλο αυτό δεν αφορά τους τηλεθεατές” σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της αντιπαράθεσης.

“Είσαι ειρωνική και αυτό με προσβάλλει αλλά προσβάλλει πρώτα εσένα. Δεν έχεις καμία πρόθεση χιούμορ, έχεις πρόθεση κριτικής και να μου βγάλεις τη ρετσινιά” απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου