Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χαμός στην “Super Κατερίνα”: “30 χρόνια υπηρέτησες την τηλεόραση, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη”

Δείτε το απόσπασμα με την έντονη στιγμή

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν έναν αρκετά έντονο διάλογο την Πέμπτη το πρωί στην “Super Κατερίνα“, με πολλά υπονοούμενα.

Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και την κριτική του για την ποιότητα της δημοσιογραφίας, άνοιξαν έναν διάλογο για την τηλεόραση και το επίπεδο των εκπομπών που υπηρέτησε στο παρελθόν ο παρουσιαστής.

“Τη λεπτομέρεια της καλλιτεχνικής αξιολόγησης την έχουμε κάνει τσίχλα. Την αξιολόγηση που έκανε στην τηλεόραση την περνάμε μόνο με μία απλή επιθετική” σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Μία τηλεόραση που υπηρέτησες 30 χρόνια και δεν την άλλαξες καθόλου, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη” του απάντησε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος”

 

“Εγώ προσπάθησα όσο περνούσε από τα χέρια μου”

“Σε αυτό το επιχείρημα σου έχω απαντήσει και μην επιμένεις, γιατί είναι σαν να λες: δεν καταλαβαίνω. Εγώ προσπάθησα όσο περνούσε από τα χέρια μου αλλά αυτά τα χέρια δεν είναι μαγικά και η στάση μου δεν είναι αυτά που καταγγέλλει ο Γιώργος Νταλάρας” ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανώς ενοχλημένος και πρόσθεσε:

“Ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε την παθολογία της ελληνικής τηλεόρασης με εύστοχο ή άστοχο τρόπο. Όποτε το θέμα πιάνει την τηλεόραση και τους εαυτούς μας είναι σαν ηλεκτρικό ρεύμα σε σύρμα”.

“Δεν έχεις κάνει εκπομπές για τις οποίες δεν είσαι περήφανος; Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Ριάλιτι έκανες. Εγώ έχω δύο αρχές: πρώτον δεν βρίζω και δεν υποτιμώ ποτέ τον άνθρωπο που μου δίνει ψωμί ό,τι διαφωνία κι αν έχω μαζί του. Και δεύτερον το ίδιο ισχύει για το Μέσο και τον χώρο στον οποίο εργάζομαι” επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε ακόμη: H κατάθεση ψυχής του Μικρούτσικου: “Από τη μία μέρα στην άλλη, έφτασα να είμαι “πένης και αλήτης””

 

“Σαφέστατα αλλά δεν θα αλλάξω τις απόψεις μου, ακόμα και για τον εργοδότη μου. Την ταυτότητά μου θα τη δείξω. Δεν είμαι άλλος στα καμαρίνια ή σπίτι μου και άλλος εδώ. Έχω το θάρρος της γνώμης μου” τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Όποιος νιώθει άσχημα για αυτό που κάνει μπορεί να προσπαθήσει να το αλλάξει” είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου