Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιουλία Καλλιμάνη: Ο εκνευρισμός της τραγουδίστριας όταν πανέρι με λουλούδια “προσγειώθηκε” στο πρόσωπό της

Δείτε την αντίδραση της τραγουδίστριας

Η Ιουλία Καλλιμάνη είχε ένα δυσάρεστο περιστατικό σε πρόσφατη εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο.

Ένας θαυμαστής της τραγουδίστριας, της πέταξε πανέρια με λουλούδια, όμως φαίνεται πως την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εκνευριστεί.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, η Ιουλία Καλλιμάνη καταγράφεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου να ερμηνεύει την επιτυχία της “7/7”, όταν ο θαμώνας του μαγαζιού “εκτοξεύει” με δύναμη προς το μέρος της πανέρια με λουλούδια, τα οποία «προσγειώνονται» στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, και αμέσως σταμάτησε να τραγουδά, ενώ κοιτούσε επίμονα τον θαμώνα που της πέταξε τα λουλούδια με φόρα στο πρόσωπο.

 

Δείτε επίσης: Ιουλία Καλλιμάνη: «Σταμάτησα την ορχήστρα και του είπα: γιατί μου πετάς τα λουλούδια μες στη μούρη;»

 

Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, η Ιουλία Καλλιμάνη συνέχισε την ερμηνεία της, ενώ στα σχόλια του σχετικού βίντεο αρκετοί είναι οι χρήστες που έγραψαν ότι η Ιουλία Καλλιμάνη “έπαθε Οικονομόπουλο” κάνοντας αναφορά στην αντίδραση του τραγουδιστή σε αντίστοιχο περιστατικό.

 

@takis.sigalas Όταν νευριάζεις, απόλυτα δικαιολογημένα, επειδή οι πελάτες σου πετάνε τα καλάθια με τα λουλούδια στα μούτρα! Κάπου ώπα! #iouliakallimani #viral #tokyoathenstheater #bouzoukia #neyra #live #kalathimelouloudia #bouzoukialive #greektiktok #greekmusic #7sta7 #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος – Takis Sigalas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου