Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιουλία Καλλιμάνη: «Σταμάτησα την ορχήστρα και του είπα: γιατί μου πετάς τα λουλούδια μες στη μούρη;»

«Με έβαλαν Ιουλία από σπόντα. Το κατάλαβαν μετά τη βάφτιση», περιγράφει η γνωστή τραγουδίστρια για το λάθος όνομα που της έδωσαν.

Την Ιουλία Καλλιμάνη συνάντησε η κάμερα του Happy Day. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο της κομμάτι με τίτλο «Από μένα είναι όχι» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την ευκολία με την οποία ξεπερνά τους χωρισμούς, ενώ αφηγείται και την ιστορία με το λάθος όνομα στη βάφτισή της.

«Ξεπερνάω τους χωρισμούς ανάλογα με τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, ανάλογα με την ψυχολογική μου κατάσταση. Μπορώ να πω ότι τους ξεπερνάω εύκολα αλλά έχουν υπάρξει και φορές που ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα», δηλώνει η Ιουλία Καλλιμάνη.

Σε ερώτηση για τυχόν ακραία περιστατικά θαυμασμού, η τραγουδίστρια απαντά: «Όταν έχω τέτοια θέματα, το λέω. Δηλαδή μου έχει τύχει να σταματήσω την ορχήστρα και να πω (σε θαμώνα): ωραία, γιατί μου πετάς τα λουλούδια μες στη μούρη;».

Στο τελευταίο μέρος των δηλώσεων, η Ιουλία Καλλιμάνη αφηγείται και την ιστορία πίσω από το όνομα που της έδωσαν από… σπόντα στη βάφτισή της.

«Ο μπαμπάς μου μαζί με τον νονό μου δεν ξέρω πώς τους ήρθε και απλά ο νονός μου λέει: βαφτίζεται η δούλη του Θεού Ιουλία. Βγήκα έτσι και όταν βγήκαν έξω λέει ο νονός μου: Ηλιάνα δεν έπρεπε να τη βγάλουμε; Επειδή τον μπαμπά μου τον λένε Ηλία. Και έμεινε εκεί, το κατάλαβαν αφού τελείωσε το μυστήριο».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου