Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Light: “Αν είχα κάνει πρόταση γάμου δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης”

Τι είπε για τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Για τις εντάσεις διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στους κριτές στα live του Fame Story, τη σχέση του, αλλά και τα beefs που έχουν δημιουργηθεί με πρωταγωνιστεί τον ίδιο, μίλησε ο Light, στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Δεν υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες. Διαφορετικές απόψεις υπάρχουυν», δήλωσε αρχικά ο Light και απάντησε στο ότι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν σχολίασε το στυλ του: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν βγαίνω στο Fashion TV για να με παρακολουθεί καθημερινά» .

Για τις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του: «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο gay άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης».

Σε σχέση με την τραπ μουσική, είπε πως τα μέσα δεν τους «χρωματίζουν» πάντα με σεβασμό.

«Θεωρούν ότι επειδή η μουσική μας έχει βωμολοχίες δεν μας αξίζει. Θεωρώ πως υπάρχει υπερβολή με την πολιτική ορθότητα. Σαν να ψάχνουν όλοι να βγάλουν λαβράκι εκεί όπου δεν υπάρχει. Είναι θετικό να είμαστε προσεκτικοί με όσα λέμε. Όπως μπορείς να χαρακτηρίσεις μία γυναίκα με ένα προσβλητικό επίθετο, το ίδιο και έναν άνδρα. Δεν είναι επίθεση προς τις γυναίκες. Η δική μου μουσική δεν στοχοποιεί το γυναικείο φύλο. Ίσα ίσα πολλές γυναίκες ακούν τη μουσική μου. Αν οι γυναίκες που ακούνε τη μουσική μου, δεν νιώθουν ότι στοχοποιούνται, πάμε καλά».

«Υπάρχει υπερβολή στο political correct, όλοι ψάχνουν να βγάλουν λαβράκι εκεί που δεν υπάρχει. Είναι θετικό να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λέξεις και τους όρους που χρησιμοποιούμε και το τι κάνουμε», τόνισε.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η εβδομάδα που υπήρχε όλο αυτό ήταν διασκεδαστική για εμένα, αλλά ήταν κάτι το οποίο με απορρόφησε αρκετά και με έκανε να δώσω αρκετή από την ενέργειά μου. Ευτυχώς έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να βλέπω τι λέει ο κ. Μικρούτσικος ώστε να απαντήσω. Εύχομαι να του αρέσουν οι απόψεις μου, αν όχι εγώ θα συνεχίσω να τις λέω».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου