Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάνσυ Παραδεισανού: “Όταν συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά, δέχθηκα bullying από κάποιους ανθρώπους”

Δείτε τι είπε και για τις υπόλοιπες συνεργασίες της

ΝΑΝΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΥ

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και αναφέρθηκε στην εποχή της τηλεοπτικής της συνύπαρξης με την Ελένη Μενεγάκη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και τη στενή της φίλη, Φαίη Σκορδά.

“Τη Μαρία (Μπακοδήμου) την εκτιμούσα ανέκαθεν. Ήθελα να τη γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί της. Κάναμε μία συνάντηση που μου άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις κι έτσι ξεκίνησα στον ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο. Οπότε, είπα: αφού περνάω καλά και με θέλουν πολύ, γιατί να μην κάτσω εδώ;” απαντά η Νάνσυ Παραδεισανού για την επιλογή της να παραμείνει στο «Γεια Σου» για δεύτερη σεζόν.

 

Δείτε επίσης: Νάνσυ Παραδεισανού: “Όταν πατήσω δυνατά στα πόδια μου θα μιλήσω για πρόσωπα και πράγματα”

 

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις υπόλοιπες συνεργασίες

“Αν βάλεις τις δηλώσεις μου από το ’17 μέχρι σήμερα, θα δεις ότι πάντα λέω πως δεν είχα κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου” τονίζει σε σχετική ερώτηση η δημοσιογράφος.

“Ο κόσμος έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει το μυστικό και περίεργο στα μάτια του με τις αμοιβές στο Instagram. Πριν από 3 χρόνια ανακαίνιζα το σπίτι μου και μου έγραφαν τότε: πού τα βρήκες εσύ τα λεφτά για να πάρεις σπίτι; Πρόσφατα μου έγραφαν: σιγά μην φοράς medium” αποκαλύπτει η Νάνσυ Παραδεισανού για τα επικριτικά σχόλια στα social media.

“Και στις δύο συνεργασίες (Μενεγάκη, Σκορδά) πέρασα πάρα πολύ καλά. Αυτό που με δυσκόλεψε, επειδή είμαι έτσι ως χαρακτήρας, ήταν με τη Φαίη, γιατί έχω υποστεί πολύ μεγάλο bullying ακούγοντας μπροστά μου ανθρώπους που δεν ντρέπονταν να λένε: έλα, μωρέ, αυτή είναι φίλη της Φαίης” είπε κλείνοντας η Νάνσυ Παραδεισανού.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου