Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Ο Σκορπιός και άλλα 3 ζώδια που πιθανότατα θα σε «χτυπήσουν» πισώπλατα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον του οποίου το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας είναι να «χτυπάει» πισώπλατα τους άλλους; Πιθανότατα η απάντηση θα είναι ναι. Είτε πρόκειται για έναν χώρο εργασίας, είτε στο σχολείο, είτε ακόμα και στην προσωπική ζωή, όλοι έχουμε συναντήσει κάποιον που του αρέσει να φέρεται άδικα και ύπουλα στους άλλους.

Αν και μπορεί να αναρωτιέσαι τι τους κάνει να φέρονται έτσι άσχημα στους ανθρώπους, μπορεί να οφείλεται απλά σε κάποιο από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που πιθανότατα θα σε «χτυπήσουν» πισώπλατα, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία.

Παρθένος
Ο Παρθένος έχει τη συνήθεια να φέρονται άσχημα πίσω από την πλάτη των άλλων. Μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά γλυκός μπροστά σου, αλλά δεν θα αφήσει ποτέ την ευκαιρία να σε κακολογήσουν. Ο Παρθένος μπορεί να το παίρνει επιπόλαια και μπορεί να πιστεύει ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι κάτι που εμποδίζει τις σχέσεις του με τους άλλους όταν αποκαλύπτεται τελικά η αλήθεια.

Αιγόκερως
Οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο είναι επίσης εκείνοι που καυτηριάζουν κυρίως τους πάντες. Ο Αιγόκερως το κάνει άθελά του και απλά συμβαίνει. Αυτό που μπορεί να του φαίνεται σαν να παραπονιέται για το άλλο άτομο, στην πραγματικότητα μεταφράζεται σε πισώπλατα μαχαιρώματα.

Ταύρος
Ο Ταύρος μαχαιρώνει πισώπλατα κυρίως τους συναδέλφους του. Του αρέσει να κυριαρχεί και όταν φαίνεται ότι κάποιος άλλος παίρνει τα ηνία, μπορεί να εξοργιστεί και να κάνει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει την υπεροχή και τη θέση του. Ο Ταύρος εργάζεται σκληρά αλλά ταυτόχρονα «δαγκώνει» για να κάνει τη δουλειά του.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός, επίσης, είναι το είδος του ανθρώπου που λατρεύει να μιλάει πίσω από την πλάτη των άλλων. Ισχυρίζεται παρόλα αυτά πως το κάνει για να μη δυσαρεστήσει τους άλλους και πως ποτέ δεν τους κακολογεί.

 

Πηγή: savoirville.gr

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου