Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Ανήκεις σε αυτά τα ζώδια; Να περιμένεις επιστροφή πρώην με τον Ερμή ανάδρομο σε Υδροχόο και Αιγόκερω

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, το παρελθόν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα

Ο ανάδρομος Ερμής γνωρίζει πολύ καλά πώς να φέρει ξανά κοντά δύο ανθρώπους που ο έρωτας τους ακόμη είναι ζωντανός κι ας έχουν χωρίσει ή υπάρχουν μεταξύ τους εκκρεμότητες και ο κύκλος τους δεν έχει κλείσει. Αυτή είναι η δουλειά του και την κάνει με άνεση, ευκολία και μαεστρία. Πόσο μάλλον τώρα που ήδη του έχει στρώσει το δρόμο η ανάδρομη Αφροδίτη. Ο Ερμής θα διανύσει ανάδρομος τις πρώτες μοίρες του Υδροχόου, αλλά και τις τελευταίες του Αιγόκερω, από εκείνες δηλαδή που είχε περάσει πριν λίγο καιρό η ανάδρομη Αφροδίτη. Οι επανασυνδέσεις παίρνουν φωτιά και η ατμόσφαιρα πλημμυρίζει από αναμνήσεις και πρόσωπα του παρελθόντος. Όλοι επηρεάζονται από αυτό, ωστόσο όπως συμβαίνει πάντα υπάρχουν και αυτοί που έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες να δουν στην πόρτα τους την παλιά τους αγάπη.

Πρώτοι και καλύτεροι στη λίστα είναι οι Υδροχόοι που είναι γεννημένοι στις 30/01 ή στις 23/01 και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις 02/08 ή στις 26/07 αλλά και οι Αιγόκεροι με γενέθλια στις 10/01 και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στις 12/07 είναι στην κορυφή της λίστας του ανάδρομου μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 10ο ή στην 3ο μοίρα του Υδροχόου ή του Λέοντα ή στην 20ο μοίρα του Αιγόκερου ή του Καρκίνου!

Ακολουθούν οι Αιγόκεροι με γενέθλια στις 17/01 και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στις 20/07 και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 27ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν και για όσους έχουν Ήλιο, γενέθλια Σελήνη ή Ωροσκόπο από τη 24ο έως την 26ο μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων (Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί-Αιγόκεροι).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου