Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσετε μετά τον χωρισμό

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όταν μια σχέση τελειώνει δεν είναι πάντα εύκολο να προχωρήσουμε παρακάτω γρήγορα. Συνήθως, περνάμε διάφορα στάδια, τα οποία μας βοηθούν να εμπεδώσουμε τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό, να αξιολογήσουμε την κατάσταση και σταδιακά να τα βρούμε με τον εαυτό μας και την νέα κατάσταση.

Τι γίνεται, όμως, όταν είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουμε τη σχέση και όλα όσα μας θυμίζουν τον άνθρωπο με τον οποίο ήμασταν μαζί; Αν λάβουμε υπ’ όψιν όσα λένε οι αστρολόγοι είναι πολύ πιθανό ο πρώην μας να ανήκει στα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος
Όταν ένας Ταύρος ερωτεύεται πραγματικά αφοσιώνεται στη σχέση. Το ταίρι του γίνεται προτεραιότητά του. Βρίσκεται πάντα στο πλάι του, ενώ η λαχτάρα του για πολυτέλεια και άνεση κάνει τη ζωή μαζί του αρκετά εύκολη. Ε, αυτό είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται από τη μια μέρα στην άλλη, έτσι;

Λέων
Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη γενναιοδωρία και τις ηγετικές τους ικανότητες. Στις σχέσεις τους αναζητούν την προσοχή και όταν την αποκτήσουν κάνουν τον σύντροφό τους τον βασιλιά του κόσμου (δίπλα σε αυτούς, βέβαια). Θα σας «λούσουν» με αγάπη και θα σας κάνουν να νιώθετε τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο του κόσμου. Η παρουσία τους είναι τόσο έντονη που δύσκολα ξεχνιέται.

Ζυγός
Ίσως σκεφτόσασταν πως οι αναποφάσιστοι του ζωδιακού θα ξεπερνιούνταν εύκολα. Κι όμως. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη τους για τη ζωή, σας λείπουν. Επιπλεόν, η φροντίδα και η αναγνώριση που έδειχναν στις ανάγκες σας ήταν κάτι που έκανε τη σχέση μαζί τους πολύ όμορφη. Μπορεί η υπερβολή τους να ήταν αυτή που οδήγησε στο τέλος, αλλά και πάλι, δύσκολα ξεχνιούνται. Κουράγιο!

 

 

Πηγή: marieclaire

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου