Τα ζώδια που θα αδράξουν τις ευκαιρίες αυτής της εβδομάδας

ζώδια

Σήμερα ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει έως τις 24 Ιανουαρίου.

Όπως συμβαίνει πάντα με τις πλανητικές κινήσεις, κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές κι άλλα να κατεβάζουν. Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, μαζί με την πανσέληνο στους Διδύμους στις 19 του μήνα, φέρνουν μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες καλό θα είναι να αδράξουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι
Βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η πανσέληνος στο ζωδιό σας πλησιάζει και αποκαλύπτει πράγματα που ούτε εσείς οι ίδιοι γνωρίζατε για τον εαυτό σας. Αλήθειες φανερώνονται, δίνοντάς σας βαθύτερη κατανόηση του ποιοι είστε και πώς να ζήσετε πιο αυθεντικά. Επίσης, με τον Ερμή να εισέρχεται στις 13/12 στον Αιγόκερω είναι πολύ καλό διάστημα για να μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές για τα όμορφα που θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

Τοξότης
Αν νιώθατε λιγάκι βαρετά και η εσωστρέφεια σάς είχε καταβάλλει το τελευταίο διάστημα, αυτή η εβδομάδα ήρθε για να τα αλλάξει όλα. Τώρα που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, η ώθηση που ψάχνατε ήρθε και θα δουλέψετε για αυτό που πραγματικά θέλετε. Ο Άρης μπορεί να γίνει αρκετά ανταγωνιστικός, οπότε διαλέξτε προσεκτικά τις μάχες που θα δώσετε. Η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση, θα σας βοηθήσουν, στις ενδεχόμενες αναταράξεις.

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά και την έμπνευσή σας. Επωφεληθείτε και προχωρήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επιπλέον, η πανσέληνος στους Διδύμους σάς ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τα χόμπι και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Μπορεί, επίσης, να αποκαλύψει και ένα ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο θα σας εμπνεύσει να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσα λαχταράτε.