Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Η νέα εβδομάδα απαιτεί ηρεμία για αυτά τα τρία ζώδια

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε και ζητά προσοχή από τα ζώδια, καθώς το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς πλησιάζει και μπορεί να μας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Ποια ζώδια πρέπει να οπλιστούν με ηρεμία και υπομονή τις ερχόμενες ημέρες;

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε έντονα στρεσσαρισμένοι από τις κοινωνικές καταστάσεις, ειδικά αν είστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν εμπιστεύεστε ιδιαίτερα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι και οι κρίσεις απέναντι σε άλλα άτομα μπορεί να μην ισχύουν απόλυτα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε κάθε ιστορία που δεν γνωρίζετε, ενώ είναι αρκετά δύσκολο να ξέρετε τι σκέφτονται οι άλλοι. Με λίγα λόγια δεν έχετε σε όλα δίκιο. Δώστε στον εαυτό σας όλο τον χρόνο που χρειάζεστε πριν εμπιστευτείτε τους άλλους. Κρατήστε τα όριά σας σταθερά και προστατέψτε την ενέργειά σας, χωρίς να κλείνετε τα μάτια σας στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Αιγόκερως
Μπορεί να αισθάνεστε το βάρος των αρνητικών συναισθημάτων αυτή την εβδομάδα. Οι συγκρούσεις από το παρελθόν σας μπορεί να σας στοιχειώσουν ξανά. Οι ανασφάλειες, που έχετε εργαστεί σκληρά για να ξεπεράσετε, ίσως να επιστρέψουν. Όλα αυτά μπορεί να σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα. Εάν νιώθετε ότι γυρνάτε προς τα πίσω, μην κρίνετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη δεν έρχονται μονομιάς και δεν είναι ποτέ σε ευθεία γραμμή. Και να θυμάστε, δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, αλλά τις αντιδράσεις σας.

Ιχθύς
Αν νιώθετε πως το μυαλό σας ταξιδεύεις διαρκώς αλλού αυτή την εβδομάδα, μην παραξενευτείτε. Με τόσες ευθύνες και ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας, είναι λογικό να θέλετε να αριστεύσετε. Ωστόσο, αποσπάστε διαρκώς. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας να λειτουργήσει κατ’ εντολή. Δεν είστε μηχανή κι αν ήσασταν θα χρειαζόσασταν μια αναβάθμιση πού και πού. Ίσως υπάρχει σοβαρός λόγος που νιώθετε αποκομμένοι και αποστασιοποιημένοι. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τα ταξίδια της φαντασίας, ίσως σας οδηγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική «ανακάλυψη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου