Μια πολύ όμορφη εβδομάδα ξεκινά γι’ αυτά τα ζώδια

ζώδια, Μια πολύ όμορφη εβδομάδα ξεκινά γι’ αυτά τα ζώδια

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τον Σκορπιό και υποδεχτούμε τον Τοξότη και λίγες ώρες μόλις πριν από τη νέα Σελήνη στον Τοξότη, ο Ήλιος και το Φεγγάρι συναντιούνται στον Σκορπιό και μας ωθούν στο να ολοκληρώσουμε κύκλους και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε κάθε τι καινούριο που θα φέρει η εποχή του Τοξότη.

Ποια ζώδια θα έχουν μια υπέροχη ημέρα σήμερα;

Παρθένος

Η ενέργεια του Τοξότη κυβερνά το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Νιώθετε μια ανανεωτική ενέργεια στην προσωπική σας ζωή και αναζητάτε τις αλλαγές. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι σήμερα υπερασπίζεστε περισσότερο τις ανάγκες και τα θέλω σας. Πριν πάρετε μια σοβαρή απόφαση σκεφτείτε αν η κατάσταση την οποία ζείτε αντικατοπτρίζει όσα ονειρευόσασταν στα αλήθεια.

Μια πολύ δυναμική περίοδος για εσάς μόλις τελείωσε. Σήμερα μπορείτε να κάνετε απολογισμό των όσων έχουν συμβεί. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν, οι οποίες θα σας διδάξουν πολλά. Αγκαλιάσετε αυτό το νέο που έρχεται. Μπορεί η σημερινή ημέρα να σας προβληματίσει σχετικά, αλλά αυτές οι σκέψεις θα οδηγήσουν στον νέο σας εαυτό και στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών σας.

Τοξότης

Αναζητάτε πάντα την αλήθεια και τις νέες περιπέτειες, αλλά μερικές φορές μπορεί να προσπαθήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο χωρίς να ολοκληρώσετε επαρκώς αυτό στο οποίο βρίσκεστε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται ήδη στο ζώδιό σας και σας βοηθούν να δείτε τι μπορεί να βρίσκεται στο μέλλον σας, αλλά προς το παρόν, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Σήμερα προσπαθήστε να κατανοήσετε πώς χειρίζεστε διαφορετικά πράγματα στη ζωή.