Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Αυτά τα ζώδια προσκολλώνται στις σχέσεις τους γρήγορα και για πολύ καιρό

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που από τις πρώτες ημέρες μιας σχέσης έχετε γίνει «χαλί» να σας πατήσουν, τότε ίσως να πρέπει να κατηγορήσετε το ζώδιό σας γι’ αυτό.

Παρακάτω τα ζώδια που προσκολλώνται σε μία σχέση αρκετά γρήγορα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν το παρελθόν.

Καρκίνος

Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν, αλλά αν ερωτευτούν τότε το συναίσθημα τους παρασύρει και τα δίνουν όλα από την αρχή. Επενδύουν πολλά σε έναν άνθρωπο, χωρίς να τον γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και πληγώνονται συχνά.

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά λογικοί. Δύσκολα αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. Ωστόσο, όταν αποφασίσουν να είναι μαζί με κάποιον τότε χαλαρώνουν και «κολλάνε» πάνω του για καιρό.

 

Ζυγός

Με σύμβολό τους τη ζυγαριά, οι Ζυγοί γνωρίζουν πότε πρέπει να βάλουν όρια. Ωστόσο, ερωτεύονται με πάθος γι’ αυτό και πολλές φορές μοιάζει να εξαρτώνται από το ταίρι τους. Επειδή, όμως, είναι ελεύθερα πνεύματα, όταν φτάνουν στα όριά τους, τότε οι αλυσίδες σπάνε.

Ιχθύς

Συνήθως μοιάζουν αδιάφοροι. Λέμε πως είναι στον «κόσμο τους». Από τη στιγμή που θα βρεθούν σε σχέση, όμως, τότε τίποτα δεν τους σταματά από το να κολλήσουν στον σύντροφό τους σαν αυτοκόλλητα, ενώ δύσκολα αποδέχονται τον χωρισμό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου