Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια που θα περάσουν έναν υπέροχο Οκτώβριο

Πριν από λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου και μαζί με αυτόν μια ηρεμία και γαλήνη, καθώς ο Ερμής επέστρεψε σε ορθόδρομη πορεία. Όσο ο καιρός περνά θα νιώθετε πως όλα γίνονται ευκολότερα. Ωστόσο, η Πανσέληνος στις 9 Οκτωβρίου στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές σχέσεις, ενώ ο Ήλιος που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 του μήνα, μαζί με την έκλειψη Ηλίου στις 25 Οκτωβρίου, θα επιφέρουν αλλαγές σε ψυχολογικό επίπεδο.

Οι κινήσεις των πλανητών, λοιπόν, θα είναι έντονες αυτόν τον μήνα και θα επηρεάσουν θετικά τα παρακάτω τρία ζώδια:

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές περιόδους για εσάς. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη φέρνουν χαρά και ρομαντισμό στον πέμπτο οίκο σας, αυτόν της διασκέδασης και της απόλαυσης. Τώρα είναι η ευκαιρία για περισσότερα ραντεβού ή περισσότερο ρομαντισμό και να κάνετε όλα εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανές. Από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 29 Οκτωβρίου, ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σας) θα περάσει επίσης στον πέμπτο οίκο και σας και μια έκρηξη δημιουργικότητας θα σας παρασύρει. Να θυμάστε, όμως, πως ένα αίσθημα απογοήτευσης μπορεί να σας καταβάλλει, επειδή ο Άρης κινείται και πάλι στο ζώδιό σας. Θα αναγκαστείτε να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που ακολουθείτε τους στόχους σας και πώς επιλέγετε να διαχειριστείτε την απόρριψη και την αποτυχία. Το πώς θα επιλέξετε να κινηθείτε και να ενεργήσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Απολαμβάνετε όσο τίποτα άλλο τα γενέθλιά σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, στον πρώτο οίκο σας (της φροντίδας του εαυτού) νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Σας αρέσει να σας λατρεύουν και αυτή την περίοδο είστε το επίκεντρο της προσοχής. Προετοιμαστείτε για αγάπη, ενθουσιασμό και εξέλιξη που δεν περιμένετε στις σχέσεις σας. Μπορεί τον περασμένο μήνα να βιώσατε ορισμένες ασυνεννοησίας, αλλά πλέον μπορείτε να περιμένετε ορισμένες στιγμές καθαρής και διαυγούς επικοινωνίας. Θα μπορείτε να είστε πιο συμπονετικοί προς τους άλλους, επειδή πλέον αναγνωρίζετε πως δεν έχει σημασία τι λέγεται για εσάς και θα αγκαλιάσετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Εάν το πρώτο μισό του μήνα νιώθετε κουρασμένες και αποθαρρυμένες, είναι λογικό, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στον 12 οίκο σας, αυτόν της μοναχικότητας και τις πνευματικότητας. Ίσως αυτήν την περίοδο να απολαμβάνετε περισσότερο τη μοναξιά σας, διότι αυτό είναι που χρειάζεστε. Επεξεργάζεστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας και δίνετε χώρο στην ειρήνη και συγχώρεση.

Από τη στιγμή που ξεκινούν τα γενέθλιά σας, όμως, τα πάντα αλλάζουν. Λάμψη, γοητεία και αυτοπεποίθηση σας κατακλύζουν και σας υπενθυμίζουν να δώσετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας. Διαχειριστείτε σωστά αυτή τη «δύναμη», γιατί από τις 29 Οκτωβρίου, ο Άρης γίνεται ανάδρομος και είναι πιθανό να επηρεάσει την ψυχολογία σας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00