Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Το ζώδιο που φοβάται όσο κανένα άλλο τις αλλαγές

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μετακομίσεις, αλλαγές στη δουλειά, ακόμα και η δοκιμή μιας καινούριας άσκησης στο γυμναστήριο μπορεί να προκαλέσει ταραχή στους περισσότερους ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο που φοβάται όσο κανένα άλλο τις αλλαγές.

Σίγουρα, συγκεκριμένες ανατροπές (το τέλος μιας σχέσης) ή και προγραμματισμένες αλλαγές (όπως μία μετακόμιση) μπορεί να προκαλούν στρες σε όλους και απαιτούν χρόνο για να τις διαχειριστούμε και τελικά να τις αποδεχτούμε. Για ορισμένους ανθρώπους, όμως, αυτό το στρες μπορεί γίνει μεγαλύτερο και προκαλείται ακόμα και από τα πιο μικρά γεγονότα.

Η αστρολογία μπορεί να μας δώσει μερικά στοιχεία γύρω από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Για παράδειγμα, γιατί κάποιοι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τις αλλαγές; Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε σε ποια ζώδια ανήκουν και ποιο είναι εκείνο που στεναχωριέται περισσότερο από όλα όταν ανατρέπεται το πρόγραμμα και η ρουτίνα του.

Αν υπάρχει κάτι που αγαπούν οι Καρκίνοι αυτό είναι η σταθερότητα. Τα αναπόφευκτα σκαμπανεβάσματα της ζωής μπορεί να αφήσουν αυτό το ζώδιο για πολύ καιρό σε ταραχή. Αυτό που τους τρομάζει πιο πολύ, ωστόσο, δεν είναι η αλλαγή αυτή κάθε αυτή, αλλά η αίσθηση ανασφάλειας που τους προκαλεί. Αν οι Καρκίνοι νιώσουν πως δεν μπορούν να εκπληρώσουν πρώτα τις ανάγκες των αγαπημένων τους και έπειτα τις δικές τους, τρομάζουν και πανικοβάλλονται. Γι’ αυτό και φοβούνται ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές. Το ίδιο έντονα φοβούνται και τις αλλαγές που μπορεί να συμβούν στο σπίτι και την οικογένειά τους. Ωστόσο, σφίγγουν τα δόντια και προχωρούν, ειδικά όταν πρόκειται για το καλό των ανθρώπων που αγαπούν.

Παρθένος

Η τελειομανής του ζωδιακού δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο σχεδιάζουν κάθε τους κίνηση, οπότε και η παραμικρή αλλαγή μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις, νεύρα και άγχος. Στην πραγματικότητα προσπαθούν να προλάβουν τις αλλαγές – κυρίως εκείνες που αφορούν στα επαγγελματικά τους. Αυτός είναι ο τομέας που τους αγχώνει πιο πολύ όλους τους άλλους. Τους αρέσει το πρόγραμμα και η ιεραρχία. Έχουν σχεδιάσει με λεπτομέρεια κάθε βήμα τους και έχουν τεστάρει ξανά και ξανά κάθε μέθοδο που θα ακολουθήσουν. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια ή να παρέμβει με κάποιο τρόπο σε όσα έχουν προγραμματίσει, σίγουρα δεν θα του βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Αν είναι κάτι γνωστό για τους Αιγόκερους αυτό είναι η ηθική που δείχνουν στον χώρο της δουλειάς. Με κυβερνήτη τους τον Κρόνο, αγαπούν τους κανόνες και τα σταθερά προγράμματα. Η ικανότητά τους να μένουν προσηλωμένοι στον στόχο και να ακολουθούν κατά γράμμα τους κανονισμούς τούς βοηθά να ανελιχθούν και να διαπρέψουν στη δουλειά τους. Ωστόσο, αν κάτι δεν πάει όπως το σχεδιάζουν, τότε η αλλαγή μπορεί να είναι μοιραία για αυτούς. Αν, για παράδειγμα, δεν πάρουν την προαγωγή για την οποία προετοιμάζονταν πολύ προσεκτικά και δούλευαν πολύ σκληρά, τότε νιώθουν αποτυχημένοι, κατηγορούν τους εαυτούς τους και χάνουν την όρεξή τους.

Όμως, ποιο ζώδιο φοβάται όσο τίποτα τις αλλαγές;

Κι αν οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου δεν νιώθουν άνετα με τις αλλαγές ούτε τις επιδιώκουν, προσαρμόζονται σχετικά γρήγορα και προσπαθούν να ξεκινήσουν από την αρχή. Αλλά υπάρχει ένας, ο οποίος μισεί όσο τίποτα τις αλλαγές και είναι ικανός, προκειμένου να μην χαλάσει η ρουτίνα του, να μείνει ακόμα και σε καταστάσεις που δεν τον βολεύουν πολύ. Του αρέσει να «ριζώνει» κάπου και σιχαίνεται τις εκπλήξεις.

Για ποιο ζώδιο μιλάμε; Μα, φυσικά, τον Ταύρο.

Η σταθερότητα τον κάνει να νιώθει ασφάλεια και προτιμά να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο παρά να προσαρμοστεί σε κάτι νέο. Μην προσπαθήσετε να του αλλάξετε συνήθειες, διότι θα βρεθείτε προ μεγάλης έκπληξης και έντασης. Αν, οπωσδήποτε πρέπει να γίνει μια αλλαγή, είναι καλύτερα αυτή να γίνει σταδιακά και με μικρά βήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00