Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αύγουστος 2022: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αύγουστος. Πώς θα είναι ο μήνας σου;

 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Αύγουστος ξεκινά ευχάριστα καθώς είσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις κάθε στιγμή του προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις και να βιώσεις την ανεμελιά. Ξέρεις ότι οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί για την εξέλιξη σου, γι’ αυτό απόλαυσε κάθε στιγμή. Όσο οι μέρες κυλούν θα πρέπει να αποφασίσεις εάν θέλεις να συνεχίσεις την τρέχουσα πορεία των εργασιακών σου ή να εξερευνήσεις άλλες εναλλακτικές. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα σε προτρέπει να εστιάσεις σε αυτό που θα σε φέρνει πιο κοντά στην εξέλιξη της καριέρας σου. Έχεις μεγάλα σχέδια που πρέπει να πραγματοποιήσεις αλλά θα πρέπει μάθεις τι θα πει αποταμίευση. Ο Αύγουστος σε καλεί να παραμείνεις πιστή στο ταίρι σου και να μην υποκύψεις σε πειρασμούς. Εξομολογήσου τα συναισθήματα σου και δείξε με κάθε τρόπο την πίστη και εμπιστοσύνη απέναντι του. Για εσένα που είσαι μόνη, θα πρέπει να έχεις θεραπεύσει τις πληγές σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Ήρθε ο καιρός να βρεις αυτό που σου προσφέρει πραγματική ευτυχία αρκεί να ανοίξεις την καρδιά σου και να ακούσεις το ένστικτο σου.

Ταύρος
Το κλίμα γύρω σου συνεχίζει να είναι νευρικό κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Παρόλο που θέλεις να χαλαρώσεις με όποιον τρόπο μπορείς, κάποιες συνθήκες κυρίως το πρώτο μισό του μήνα δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα -από τις 11/8- φέρνει ενθουσιασμό σε θέματα καρδιάς. Αν θέλεις να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου είναι ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις στον αγαπημένο σου με κάθε τρόπο την αγάπη και αφοσίωση σου. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους επαναφέρει τον τομέα των οικονομικών στο προσκήνιο. Ίσως είναι ιδανική η στιγμή για να διαπιστώσεις τι δεν κάνεις καλά και τόσο καιρό δεν μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Η Πανσέληνος στις 12/8 στο ζώδιο του Υδροχόου ίσως να φέρει κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σχέδια σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθείς από τους στόχους σου. Αρκετές από εσάς βέβαια, θα προσαρμοστείτε στις συνθήκες καθώς είστε αποφασισμένες να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά, μέσα από μια μετακίνηση δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα θέλεις πραγματικά να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές και -γιατί όχι- και την υπόλοιπη ζωή σου.

Δίδυμοι
Υποδέχεσαι τον νέο μήνα με ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση θέλοντας να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητα. Ιδιαίτερα την περίοδο που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα στο 2ο δεκαήμερο, θυμάσαι τον παλιό καλό εαυτό σου με τις παρέες, την κοινωνικότητα και το φλερτ να ανεβάζουν ταχύτητες. Νέες γνωριμίες δεν σε αφήνουν αδιάφορη, κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά.  Η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 27/8 φέρνει σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά και στα θέματα σπιτιού. Εάν επιδιώκεις μια αλλαγή σπιτιού ή μετακόμισης είναι ιδανική η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα ή εκκρεμότητες μπορούν να υλοποιηθούν και να αντιμετωπιστούν δυναμικότερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Το να είσαι δημιουργική μπορεί πραγματικά να αναδείξει αναξιοποίητες δυνατότητες και μπορεί να εκπλήξεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να παρθούν αποφάσεις.

Καρκίνος
Ο Αύγουστος ξεκινά αισιόδοξα καθώς έχεις τακτοποιήσει πολλές απ’ τις εκκρεμότητες σου και έχεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Από τις 11 έως τις 19/8 μπορείς να οργανώσεις ένα ταξίδι, να έχεις ευχάριστες επικοινωνίες και να πλησιάσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Στις 20/8 ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων και οι ρυθμοί της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων σου ανεβαίνουν. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 12/8 διεγείρει έντονα συναισθήματα και έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Να του αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο και να γεφυρώσεις αποστάσεις. Στον τομέα των οικονομικών ωστόσο το άγχος αυξάνεται, καθώς διαπιστώνεις πως βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Οικογενειακά θέματα από τις 14 έως τις 28 χρειάζονται προσοχή. Διατήρησε τις συζητήσεις σε ήρεμους τόνους και μπες στη διαδικασία να κατανοήσεις τις δικές τους ανάγκες. Μικρές αποδράσεις στη θάλασσα μπορεί να αναζωογονήσουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου.

Λέων
Καιρός να αποφορτιστείς απ’ τις εντάσεις του προηγούμενου μήνα και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι ξεκούραση και αναζωογόνηση. Τον Άγουστο έχεις τη δυνατότητα πολλά απ’ τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα. Αν και περίοδος διακοπών και ξεκούρασης το μυαλό σου δεν λέει να χαλαρώσει και σκέφτεσαι διαρκώς τρόπους να βελτιώσεις τους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ταξίδια και μετακινήσεις έχουν την τιμητική τους κι έτσι μπορείς να οργανώσεις μικρές αποδράσεις προκειμένου να βελτιώσεις και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε τρίγωνο με τον Δία σου προσφέρει απλόχερα τα δώρα της είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Πολλές νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένη και να βάλεις σαν στόχο μόνο την καλοπέραση σου. Στην έναρξη μιας νέας γενεθλιακής χρονιάς αλλά και με την Πανσέληνο στις 12/8 στο ζώδιο του Υδροχόου μπορείς να βάλεις νέους στόχους στα εργασιακά.

Παρθένος
Ο μήνας ουσιαστικά ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας τη δυνατότητα σου για πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις και ενώ μπορεί να βρίσκεσαι διακοπές, το μυαλό σου δεν σταματά να σκέφτεται και να αναζητά τρόπους εξέλιξης και βελτίωσης. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/8 ανεβάζει τις απαιτήσεις και τους ρυθμούς στα εργασιακά γι’ αυτό φρόντισε μέχρι τότε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η νέα Σελήνη στις 27/8 πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και φέρνει εξελίξεις και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η πειθώ σου προσελκύει νέα άτομα στη ζωή σου είτε στα εργασιακά, είτε στα προσωπικά. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε κάνει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να ξαναβρείς το παιδί μέσα σου που λαχταρά το παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ. Θετικά γεγονότα στο σπίτι και την οικογένεια σου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τομέας της ασφάλειας και της σιγουριάς για σένα. Τα οικονομικά βελτιώνονται καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να βγάλεις επιπλέον χρήματα. Μην ξεχνάς πως πρέπει να υποστηρίξεις φίλους που σε φρόντισαν στο παρελθόν.

Ζυγός
Καταφέρνεις αυτόν τον μήνα να αφήσεις πολλές απ’ τις ανησυχίες σου πίσω ή να δώσεις λύσεις βάζοντας  τες σε σειρά προτεραιότητας. Ξεκινάς τον μήνα με καλή διάθεση, χαρά και αποφασιστικότητα πως πρέπει να περάσεις καλά και να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σου και σου δίνει τη δυνατότητα για τις διακοπές και τις αποδράσεις που επιθυμείς. Ο μήνας ωστόσο ξεκινά με μια σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα έξοδα και τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Ο Αύγουστος σε γενικές γραμμές είναι ευεργετικός για τα εργασιακά, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αναδείξεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου έστω κι αν περιορίζει κατά κάποιο τρόπο τους χρόνους σου. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται όμως θα πρέπει να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα, αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις φόβο στο να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα όμως χρειάζεται τόλμη. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό καλοκαίρι φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσες.

Σκορπιός
Ξεκινάς τον μήνα με αρκετό ενθουσιασμό, σχέδια και καλές προοπτικές για τον τομέα των εργασιακών σου. Αν και περίοδος διακοπών το δικό σου ανήσυχο μυαλό δεν σταματά να αναζητά νέες ιδέες και τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού στις αρχές του μήνα, προκειμένου να αποφύγεις ρήξεις και αντιπαραθέσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου ίσως σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι παίζει με τις αντοχές σου. Εάν παραμείνεις ψύχραιμη και νηφάλια θα καταφέρεις να κλείσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Στις 20/8 ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων και εφιστά την προσοχή σου στον τομέα των οικονομικών. Ο έρωτας όμως καλά κρατεί και έχεις την ευχέρεια να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου. Αφιερώνοντας του λίγο αλλά ουσιαστικό χρόνο καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά, να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, προβληματισμούς αλλά και επιθυμίες. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικοποίηση και οι νέες γνωριμίες δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα σου, αν και δεν είναι το απόλυτο ζητούμενο σου προς το παρόν.

Τοξότης
Αν έχεις σχέδια για διακοπές αυτόν το μήνα να ξέρεις ότι θα έχεις καταιγισμό αιτημάτων και ενοχλήσεων από τη δουλειά. Θα πρέπει να ορίσεις μια αυστηρή πολιτική μη επαφής πριν την αναχώρηση για να μπορέσεις να απολαύσεις τη χαλάρωση και ξεκούραση που χρειάζεσαι. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων από τις 20/8 φέρνει εξελίξεις στις συνεργασίες σου και σε παρακινεί να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις ή και αλλαγές. Τα οικονομικά ωστόσο φαίνεται να βελτιώνονται αυτόν τον μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδεύεις ασταμάτητα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 12/8 σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις για την πορεία και εξέλιξη σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς κάθε σου απόφαση τώρα θα είναι λίγο δύσκολο να αλλάξει στη συνέχεια. Για τα αισθηματικά, ο μήνας έχει έντονο ενδιαφέρον, πάθος και ρομαντισμό. Τουλάχιστον τις στιγμές που είσαι με τον αγαπημένο σου περιορίζεις τις σκέψεις σου εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε αυτόν. Εάν είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ιδιαίτερα με ανθρώπους που είτε βρίσκονται λίγο μακριά χιλιομετρικά είτε προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες.

Αιγόκερος
Ο Αύγουστος ξεκινά αισιόδοξα ενισχύοντας τις σχέσεις και δίνοντας σου την ευκαιρία να ξεφύγεις έστω και λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου. Ωστόσο ο τομέας των οικονομικών συνεχίζει να σε απασχολεί καθώς υπάρχει η πιθανότητα να κάνουν την εμφάνιση τους έξτρα έξοδα. Ιδιαίτερα την περίοδο κοντά στην πραγματοποίηση της Πανσελήνου του μήνα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Η ερωτική σου ζωή είναι αυτή που έχει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ένας συνδυασμός ευκαιριών και παραμυθιών για μεθυστικό ρομαντισμό προσθέτουν μαγεία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να περιποιηθείς τον ερωτικό σύντροφο σου χωρίς να σπαταλήσεις ιδιαίτερα χρήματα που είπαμε πως είναι ο τομέας που πονάει. Ένα απλό μπουκέτο λουλούδια, και οικονομικές χειρονομίες φροντίδας, καθώς και μικρές αποδράσεις είναι αρκετά για να τον ευχαριστήσεις και να τον ικανοποιήσεις. Εάν είσαι μόνη, θα μπορούσες να κάνεις μια εντελώς ξαφνική γνωριμία που γρήγορα θα μεταμόρφωνε τη ζωή σου. Από τις 27/8 και μετά οι μέρες σου στα εργασιακά είναι πιο δραστήριες και οι ρυθμοί σου επιταχύνονται. Νέες ευκαιρίες και πιθανές νέες προτάσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τους στόχους επιτυχίας.

Υδροχόος
Ο μήνας ξεκινά με πολλές ευκαιρίες να περάσεις όμορφα και να ανανεωθείς ψυχικά, σωματικά αλλά και εμφανισιακά. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί με την Αφροδίτη να σου δείχνει το καλύτερο της πρόσωπο και την εύνοια της. Η ειλικρινής επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μπορεί να γεφυρώσει αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Η ειρήνη και ο μερικός συμβιβασμός μπορούν να επιτευχθούν μέχρι τις 18 του μήνα. Εάν είσαι μόνη, θα λάβεις μια τόνωση αυτοπεποίθησης τις τελευταίες δέκα μέρες του μήνα που οι νέες γνωριμίες διαδέχονται η μια την άλλη. Κοντά στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, ίσως να νιώσεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο κάποιων σημαντικών τομέων στη ζωή σου κι αυτό να σου προκαλέσει ένταση ή εκνευρισμό. Απόφυγε τις κόντρες στα εργασιακά και μην διακινδυνεύεις σχέσεις σημαντικές στη ζωή σου. Μετά τις 22 του μήνα μπορείς να πάρεις τα ηνία ξανά και να τολμήσεις αλλαγές και βελτιώσεις στα επαγγελματικά. Η διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων σου είναι ευκολότερη όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του.

Ιχθείς
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι γεμάτη με ρομαντισμό. Εάν είσαι ελεύθερη, θα μπορούσες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσω ακόμα και διαδικτυακών γνωριμιών, μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Το θάρρος και η τόλμη σου θα είναι στο αποκορύφωμα τους, βοηθώντας σε να ξεπεράσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Από πλευράς εργασίας, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι εξαιρετική περίοδος για να αναζητήσεις δουλειά ή να διαπραγματευτείς συμβόλαια και να κλείσεις συμφωνίες. Στις 20/8 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων για μια μεγάλη παραμονή επτά μηνών. Έτσι το επόμενο διάστημα οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς και οι εντάσεις. Η νέα Σελήνη στις 27/8 στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει εξελίξεις στα εργασιακά και οικογενειακά θέματα. Κάποιες εντάσεις είναι αναπόφευκτες όμως οι λύσεις και τα ξεκαθαρίσματα ανακουφιστικά.

 

Πηγή: tlife.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου