Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα 4 ζώδια που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους σε μία δύσκολη στιγμή

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην αστρολογία, τα ζώδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: βασικά, σταθερά και μεταβλητά. Τα τέσσερα σταθερά ζώδια είναι ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Είναι λοιπόν λογικό να είναι οι «σταθεροποιητές» του ζωδιακού κύκλου. Είναι οι φίλοι στους οποίους μπορείς να βασιστείς, εκείνοι που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω και θα σου φέρουν παγωτό μετά από έναν χωρισμό.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος αργεί να θυμώσει, είναι υπομονετικός, ευγενικός και πιστός. Εργατικός στις σχέσεις του. Θα είναι στο πλευρό σου αν τον χρειαστείς.

Λέων

Ξεκινά το δράμα όταν βαριέται. Η θεατρική τους παράσταση μπορεί να είναι λίγο υπερβολική για κάποιους, αλλά η σωτήρια χάρη τους είναι η γενναιόδωρη, πιστή τους καρδιά. Είναι το αστέρι κάθε στιγμής και ο πιστός φίλος σε κάθε παρέα.

Σκορπιός

Ως σταθερό ζώδιο, οι Σκορπιοί θα χρησιμοποιήσουν τα κεντρί τους για να προστατευτούν από αυτούς που μπορεί να τους βλάψουν. Η ένταση και η διαίσθησή τους δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο ζώδιο. Αυτοί οι παθιασμένοι Σκορπιοί λύνουν προβλήματα και έχουν τόσο ισχυρή θέληση που φροντίζουν πάντα οι λίστες υποχρεώσεών τους να συμπληρώνονται στην εντέλεια. Το ίδιο κάνουν και με τους φίλους τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη τους για να αναπτύξουν τις πεποιθήσεις τους και να τις μοιραστούν με τον κόσμο. Είναι τόσο επικεντρωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων του κόσμου που μπορεί να φαίνονται λίγο απόμακροι, αλλά εκτιμούν τις στενές τους σχέσεις και τους καλούς φίλους– απλά δεν είναι η ζωή του πάρτι. Αυτή είναι τελικά η δουλειά του Λιονταριού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00