Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Ωροσκόπιο Ιουλίου: Όλες οι αλλαγές και η αναστάτωση των προηγούμενων μηνών τώρα αρχίζουν να βγάζουν νόημα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η περίοδος του Ιουλίου χαρακτηρίζεται από αλλαγές και αντιθέσεις. Από τη μια βρισκόμαστε στην εποχή του Καρκίνου, η οποία μας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και στις ρίζες μας, από την άλλη προχωράμε μπροστά, αργά και σταθερά, αλλά πάντα με σκοπό.

Τον Ιούλιο λοιπόν, τρεις αστεροειδείς, ο Χείρων, η Ήρα και η Εστία, μαζί με τον Δία μπαίνουν σε ανάδρομη τροχιά και μας οδηγούν σε μια βαθιά ανασκόπηση. Στις αρχές του μήνα και μέχρι τα μισά του, είναι η ώρα να επανεξετάσουμε τις προθέσεις μας, σε ένα ίσως πιο θεωρητικό επίπεδο. Να εστιάσουμε όχι στη δράση, αλλά στη θεωρία

Η Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου είναι αρκετά απαιτητική, γιατί μας δείχνει τι δεν πάει καλά και τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή μας. Μας φέρνει αντιμέτωπους δηλαδή, με πράγματα που αποφεύγαμε και μας ενοχλούσαν. Παράλληλα, μια γεωμετρική αρμονία θα σχηματιστεί στον ουρανό, προκαλώντας έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Το δεύτερο μισό του μήνα, στις 19 και 20 ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον Λέοντα, και βάζουν τη ζωή μας σε μια νέα φάση έμπνευσης και πάθους, ενώ πραγματοποιείται μια σπάνια ευθυγράμμιση του Βόρειου Δεσμού με τον Ουρανό, τον πλανήτη που συμβολίζει το μέλλον. Τώρα όλες οι αλλαγές και η αναστάτωση των προηγούμενων μηνών, κατασταλάζουν κι αρχίζουν να βγάζουν νόημα.

Στις 28 Ιουλίου έχουμε τη Νέα Σελήνη, που μας προωθεί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τους στόχους μας. Είναι μια προετοιμασία κατά κάποιο τρόπο, για τις αλλαγές που έρχονται. Ας προετοιμαστούμε λοιπόν, και ας αποδεχτούμε τη νέα εκδοχή του εαυτού μας.

Κριός

Είναι η εποχή που θα αποφασίσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο και να συνδεθείς με την οικογένειά και τους φίλους σου. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη φωτίζουν μια πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ασχοληθείς με πιο διασκεδαστικά πράγματα. Επίσης, είναι μια περίοδος ανασύνταξης κι επανεξέτασης της ζωής σου. Νέα σχέδια, νέες προκλήσεις σε περιμένουν, καθώς ξεπερνάς τραύματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας, που θα σου μείνει αξέχαστος. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου στις 4 Ιουλίου, τα ένστικτα και οι επιθυμίες παίρνουν φωτιά. Αυτή η νέα πτυχή του εαυτού σου, γίνεται πιο έντονη με την επιρροή του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Αυτή η σπάνια ανακατάταξη στον ουρανό, θα διώξει το τετριμμένο, το παλιό και το στατικό από τη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να καταστρώσεις νέα σχέδια. Από τις 4 Ιουλίου και μετά οι αντιθέσεις μέσα σου θα ησυχάσουν. Θα υπάρξει μια σύζευξη λοιπόν, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να επανεστιάσεις σε νέα σχέδια και στόχους κι αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Από τις 4 έως τις 17 Ιουλίου ο Ερμής ενεργοποιεί τον 2ο Οίκο σου, που σχετίζεται με το χρήμα, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Είναι η ώρα ίσως και για μια αύξηση ή ένα νέο project.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά αγαπημένε μας Καρκίνε. Καθώς ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιο σου μέχρι και τις 22 του μήνα, μπορείς να χαρείς τις επιτυχίες σου και να ορίσεις νέους στόχους. Ωστόσο, η πανσέληνος στις 14 θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Μην ανησυχείς όμως, γιατί στις 17 η Αφροδίτη θα θεραπεύσει τις πληγές σου και θα σε ξαναβγάλει στο παιχνίδι. Από το δεύτερο μισό του μήνα, μπορείς να διεκδικήσεις χρήματα και να ασχοληθείς με ένα νέο έρωτα.

Λέων

Είναι η ώρα να συγχρονιστείς με τη διαίσθησή σου. Αυτός ο μήνας είναι περίοδος προετοιμασίας κι επαναπροσδιορισμού, καθώς το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα και σημάδια, προς τα που να κατευθυνθείς. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκουραστείς, να συντονιστείς και να προετοιμαστείς. Γιατί από τις 22 Ιουλίου και μετά θα είναι η σειρά σου να λάμψεις. Μια νέα εποχή φιλοδοξιών και δύναμης ξημερώνει για σένα.

Παρθένος

Το ξεκίνημα του μήνα είναι απαιτητικό για σένα, καθώς ετοιμάζεσαι να κλείσεις νέες συμφωνίες στη δουλειά σου. Η Αφροδίτη θα είναι στον τομέα των επαγγελματικών σου μέχρι και τις 17 Ιουλίου, προωθώντας σε να κάνεις δυναμικές κινήσεις στη ζωή σου. Οι 16 και 17 Ιουλίου είναι ημερομηνίες ορόσημο για σένα, όπου οι πλανήτες θα σου στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα για τις κινήσεις σου. Έχε λοιπόν, τις κεραίες σου τεντωμένες και συντονίσου. Γιατί μετά τις 22 και μόλις αφιχθεί ο  Λέων, η διάθεσή σου θα αλλάξει. Η δυναμικότητα θα μετατραπεί σε μια βαθιά ανάγκη για ενδοσκόπηση. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να αναπαυθείς, πριν τα γενέθλιά σου.

Ζυγός

Απαιτητικός μήνας για σένα Ζυγέ μας. Η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, φέρνοντας στη ζωή σου νέους ανθρώπους και νέα σχέδια. Γι΄ αυτό αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα πάρε το τώρα. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σένα κι εσύ θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος.

Από τις 17 Ιουλίου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, όπου τα πράγματα γίνονται πιο απαιτητικά, τόσο στη δουλειά όσο και στα οικογενειακά. Στις 19 του μήνα μπορεί να ανακύψει ένα θέμα από το παρελθόν, κάτι που δεν έχεις λύσει και ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός

Ο Ιούλιος για σένα είναι η εποχή, που θα πρέπει να επανεξετάσεις τη ζωή σου. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και δες το αλλιώς. Γενικά είναι μια σημαντική περίοδος, που σου ανοίγονται νέες προοπτικές κι εσύ πρέπει να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις. Βγες από την comfort zone σου και διεκδίκησε.

Τοξότης

Για εσένα Τοξότη η ενέργεια του Καρκίνου είναι λίγο άβολη, λίγο παράξενη. Ο Καρκίνος επηρεάζει τον 8ο Οίκο σου, αυτόν της μεταμόρφωσης και σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις τα σχέδια σου σχετικά με τα χρήματα και τις συνεργασίες σου. Ίσως και να μην είναι ότι καλύτερο σε μια περίοδο ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, αλλά σκέψου το σαν ένα βήμα σημαντικό, προς την επιτυχία. Μόλις ο Λέων μπει στο ζώδιο σου στις 22 του μήνα, τότε όλα θα αποκτήσουν νόημα. Θα είσαι ξεκάθαρα στο στοιχείο σου, με την αισιοδοξία και τη χαρά, που σε χαρακτηρίζει. Στις 28 είναι η μέρα για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μια νέα περιπέτεια στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας, που όλη σου η προσοχή θα στραφεί στις σχέσεις σου. Θα υπάρξουν εκ βαθέων συζητήσεις κι εξομολογήσεις, καταπιεσμένα συναισθήματα και ανομολόγητες σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Γύρω στις 16 και 17 Ιουλίου θα αρχίσεις να αισθάνεσαι τα πράγματα αλλιώς. Σαν να σου έχει έρθει η φώτιση, ως ένα τέλος και μια αρχή παράλληλα. Από τις 18 κι έπειτα νέα πράγματα θα έρθουν στη ζωή σου, οπότε κι εσύ θα πρέπει να έχεις διώξει τα παλιά. Γενικά, ξεκινάει μια πολύ όμορφη και συναρπαστική εποχή για σένα.

Υδροχόος

Η ερωτική Αφροδίτη σε παρασέρνει για τα καλά σε ερωτικά γαϊτανάκια, από την αρχή κιόλας του μήνα. Μέχρι τον Αύγουστο κάτι θα έχεις κρατήσει και θα το πας στο επόμενο επίπεδο. Για σένα όμως, η ευθυγράμμιση του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα προκύψουν νέες συνεργασίες, νέες ευκαιρίες και νέα πλάνα. Το νου σου λοιπόν.

Ιχθύς

Για σένα αγαπημένο μας ψαράκι, ο μήνας του Ιουλίου θα είναι εποχή βαθιάς περισυλλογής. Από το Μάιο έχεις αφοσιωθεί σε συγκεκριμένα πράγματα και τώρα έχεις αρχίσει να τα αμφισβητείς. Από το τέλος όμως, του Ιούνη και μέχρι και τον Οκτώβριο, η Ήρα θα σε κάνει να επανεξετάσεις και να θέσεις νέα όρια σε μια σχέση, που ίσως ξεκίνησε την Άνοιξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00