Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Το hack για τέλεια εφαρμογή ρουζ που έγινε viral στο TikTok

Ανεξάρτητα το μακιγιάζ που προτιμάς και το πόσο έμπειρη είσαι στην εφαρμογή του, πιθανότατα πιάνεις κι εσύ τον εαυτό σου να διστάζει να εφαρμόσει ρουζ.

Όντας τόσο έντονο και ζωντανό (ειδικά μέσα στη συσκευασία), δεν είναι περίεργο που το ρουζ μας φοβίζει. Άλλωστε, καμιά μας δε θέλει να ρισκάρει να θυμίζει κλόουν με το μακιγιάζ της. Επίσης, με την άνθιση του contouring trend, πολλές από εμάς έχουν αφήσει το ρουζ κρυμμένο βαθιά μέσα στο νεσεσέρ.

Είναι καιρός όμως αυτό να αλλάξει καθώς όχι μόνο το ρουζ είναι το ιδανικό προϊόν για την Άνοιξη αλλά και επειδή η σωστή εφαρμογή του είναι πραγματικά απλούστατη. Κι’ αυτό χάρη σ’ ένα βίντεο που έχει κατακλείσει το TikTok.

Όπως εξηγεί και το βίντεο, υπάρχουν 3 τύποι ρουζ που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Ας τους δούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Ρουζ για contouring

Το ρουζ για contouring είναι 1-2 τόνους σκουρότερο από την επιδερμίδα σου. Επίσης, χρειάζεται να έχει γκρι βάση, θυμίζοντας τις αποχρώσεις που θα βρεις σε μια παλέτα για contouring. Όπως μαρτυρά και το όνομα, το χρησιμοποιείς περιμετρικά του προσώπου σου για να δώσεις έμφαση στη δομή του. Μην το εφαρμόσεις στα μήλα σαν ένα κλασικό ρουζ, αλλά στα ζυγωματικά για να πετύχεις ένα πιο σμιλεμένο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις ένα πιο απαλό και φυσικό contouring.

Ρουζ για λάμψη και φωτεινότητα

Αντίθετα με το παραπάνω, το ρουζ για λάμψη είναι πιο ανοιχτό από τον τόνο δέρματος σου. Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει μια πιο λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα γι’ αυτό και το τοποθετείς στα μήλα του προσώπου σου. Με αυτόν τον τρόπο θα σε κάνει να δείχνεις γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια. Όμως, απόφυγε να το βάλεις στην περίμετρο του προσώπου γιατί μπορεί να το κάνει να δείχνει πιο πλατύ.

Ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα και αρχάριες

Το καλύτερο ρουζ για ένα φυσικό look αλλά και για αρχάριες είναι σε μια ουδέτερη απόχρωση, κοντά σ’ αυτήν της επιδερμίδας σου. Μπορείς να επιλέξεις την υφή που προτιμάς (κρέμα ή πούδρα) και να το απλώσεις άφοβα, αφού και να το παρακάνεις είναι εύκολο να το διορθώσεις με συνεχές blending. Επιπλέον, αυτή η απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο περιμετρικά όσο και στα μήλα του προσώπου, για να πετύχεις το look που θες κάθε φορά!

Ανακάλυψε τα αγαπημένα μας ρουζ:

Catrice – Cheek Lover Oil-Infused Blush

Maybelline – Fit Me Blush For A Natural Finish

Fenty Beauty – Cheeks Out Freestyle Cream Blush

Essence – Epinkandproud WONDERFUL baked blushlighter

Dior Backstage – Rosy Glow

NARS – Blush / Bronzer Duo

 

 

Πηγή: savoirville

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου