Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

6 τρόποι για να απαλλαγείς από το φριζάρισμα

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που συναντάμε οι γυναίκες σε ό,τι αφορά τα μαλλιά μας είναι ο ηλεκτρισμός, με μερικούς παράγοντες τον κρύο καιρό, την υγρασία και τα πλεκτά ρούχα.

Τι κάνουμε όταν ηλεκτρίζονται τα μαλλιά;

6 λύσεις για να μειώσεις τον στατικό ηλεκτρισμό:

1. Χρησιμοποίησε ένα conditioner με βάση τη σιλικόνη

Η σιλικόνη θα λειτουργήσει ως προστατευτικό για τα μαλλιά σου και θα εξουδετερώσει το ηλεκτρικό φορτίο που προκαλεί τον στατικό ηλεκτρισμό. Γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε έλεγξε πρώτα τα συστατικά στο πίσω μέρος.

2. Ψέκασε τη χτένα σου με λακ
Πριν βουρτσίσεις τα μαλλιά σου, όταν αυτά είναι νωπά, ψέκασε τη χτένα που θα χρησιμοποιήσεις με λίγη λακ για να μειώσεις τον ηλεκτρισμό των μαλλιών σου όσο αυτά στεγνώνουν.

3. Χρησιμοποίησε μια μεταλλική χτένα
Οι βούρτσες μαλλιών δημιουργούν μεγαλύτερη τριβή στα μαλλιά σου με αποτέλεσμα αυτά να ηλεκτρίζονται. Επίλεξε αντ’ αυτού τις χτένες, και συγκεκριμένα χτένες κατασκευασμένες από μέταλλο και όχι από πλαστικό που συμβάλει στην πρόκληση στατικού ηλεκτρισμού.

4. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με φορά προς τα κάτω
Όσο στεγνώσεις τα μαλλιά σου φρόντισε η φορά να έχει καθοδική πορεία. Για να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα δοκίμασε να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου με μια χτένα όσο τα στεγνώνεις.

5. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος
Τα προϊόντα που ελέγχουν το φριζάρισμα οφείλουν να βρίσκονται σε κάθε τσάντα και νεσεσέρ ως η πιο εύκολη και γρήγορh λύση.

6. Δοκίμασε την πιο φυσική επιλογή
Πάρε ένα βαμβακερό σεντόνι και πέρασέ το πάνω από τα μαλλιά σου. Αποφορτίζει το φορτίο που έχουν τα μαλλιά σου και έτσι αυτά επιστρέφουν και πάλι στη θέση τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου