Φόρεσε τακούνια από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς να ταλαιπωρηθείς

τακούνια

Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που δεν φορούν τακούνια, όχι γιατί δεν τους αρέσουν αλλά γιατί δεν είναι άνετα.

Η άνεση είναι σίγουρα πιο σημαντική και καμιά δεν θέλει να υποφέρουν τα πόδια της σε κάθε βήμα. Όμως θα έχετε ήδη παρατηρήσει πως τα πιο θηλυκά σχέδια παπούτσια έρχονται με πιο χαμηλά τακούνια και μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείοαλλά και όλη την ημέρα και να δείχνουν cute και θηλυκά.

Ένας νέος fashion όρος κάνει την εμφάνιση του και το παπούτσι που περιγράφει σημειώνει τους τελευταίους μήνες μεγάλες αυξήσεις στις πωλήσεις ενώ αντίθετα τα ψηλοτάκουνα φαίνεται πως χάνουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών.

Το γεγονός αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού οι ανάγκες των γυναικών πλέον είναι διαφορετικές. Οι γυναίκες επιλέγουν την απλότητα και κομψότητα και θέλουν ακόμα και στο γραφείο να είναι κομψές αλλά και άνετες.

Για όλους αυτούς του λόγους τα day heels έρχονται να εισβάλλουν στην γκαρνταρόμπα μας. Συνδυάζουν την feminine γραμμή με την λειτουργικότητα που απαιτεί ένα παπούτσι γραφείου.

Το σχετικά χαμηλότακούνι μαζί με τα απίστευτα σχέδια, χρώματα και υλικά εγγυώνται πως θα τα φοράτε όλη την ημέρα.

Επιπλέον χαρίζουν όσο ύψος είναι απαραίτητο για να δείξουν αμέσως τα πόδια πιο μακριά και είναι ιδανικά για αυτήν την in between περίοδο της άνοιξης που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Τα day heels ταιριάζουν με όλα. Από το κλασικό τζιν, μέχρι φούστες και φορέματα και θα δώσουν μια χαριτωμένη πινελιά στα λουκ σας. Ο vintage αέρας τους είναι το στοιχείο εκείνο που τα κάνει ξεχωριστά, ενώ η άνεση του χαμηλού τακουνιού ο λόγος να κάνετε ένα ζευγάρι δικό σας.