Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Εξοικονομήστε χρόνο από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας

Έτσι δε θα χρειάζεται να ξυπνάτε από τα χαράματα, ούτε να βιάζεστε να τα προλάβετε όλα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, η μέση εργαζόμενη γυναίκα ξοδεύει 55 λεπτά την ημέρα, για την εμφάνισή της. Αυτό είναι σχεδόν 6,5 ώρες την εβδομάδα. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό δείτε τις συμβουλές που ακολουθούν για να κερδίσετε χρόνο.

 

Επενδύστε στο σωστό κόψιμο των μαλλιών και το χρώμα
Ένας σίγουρος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο για τα μαλλιά, είναι το σωστό κόψιμο, ώστε να μην χρειάζεστε να τα φτιάχνετε κάθε πρωί. Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα. Όταν είναι το σωστό, ενισχύει το μακιγιάζ σας και τον τόνο του δέρματος. Εξηγήστε στον κομμωτή σας ότι θέλετε ένα κούρεμα που προσφέρεται για ένα εξαιρετικά γρήγορο πρωινό styling.

 

Καταργήστε την ακαταστασία
Μετακινήστε όλα τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά. Βάλτε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος με τη σειρά, ώστε να τα έχετε όλα έτοιμα για το πρωινό μακιγιάζ.

 

Απολέπιση και ενυδάτωση σε ένα στάδιο
Χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό σώματος όταν πλένεστε στο ντους για να καθαρίσετε, να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε το δέρμα σας σε μια στιγμή.

 

Πετσέτα με μικροϊνες για ένα γρήγορο χτένισμα
Πιέστε μαλακά και να αποσπάσετε την υγρασία από τα βρεγμένα μαλλιά με μια πετσέτα μικροϊνών, πριν τα στεγνώσετε με το πιστολάκι. Αντλούν το νερό από τα μαλλιά καλύτερα από τις συνηθισμένες πετσέτες μπάνιου. ΄Έτσι θα ξοδέψετε λιγότερο χρόνο στο στέγνωμα και θα ελαχιστοποιήσετε την έκθεση των μαλλιών σας στη θερμότητα, ενώ θα αποφύγετε και την ψαλίδα.

 

Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν
Εφαρμόστε ξηρό σαμπουάν στις ρίζες σας και κάντε μασάζ. Το προϊόν έχει τριπλή δράση, ενισχύει τον όγκο και προσθέτει υφή ώστε να απαλλαγείτε από τα επιπλέον προϊόντα styling. Τα μαλλιά σας θα μείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου