Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Το sex challenge των 30 ημερών που θα ανανεώσει τη σχέση σας – Αντέχετε;

Η fitness influencer Steph Claire Smith αποφάσισε να συμμετέχει το καλοκαίρι με τον άντρα της σε ένα sex challenge 30 ημερών και τώρα αποκάλυψε πώς είναι πλέον η ερωτική τους ζωή στο podcast Keep It Cleaner, το οποίο κάνει με την Laura Henshaw.

«Πώς είναι τα πράγματα; Έγιναν πιο οικεία;» τη ρώτησε η συμπαρουσιάστριά της. «Έχουν περάσει δύο μήνες και η γενική οικειότητα και οι αγκαλιές έχουν αυξηθεί. Ο αριθμός των φορών που κάνουμε σεξ την εβδομάδα έχει αυξηθεί ελάχιστα, αν όχι, είναι ο ίδιος» είπε η Smith, που είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Όπως είπε σκοπός της πρόκλησης δεν ήταν να κάνουν περισσότερο σεξ στην καθημερινότητά τους, αλλά να δημιουργήσουν χώρο για περισσότερες προσωπικές στιγμές, με τρυφερότητα και αγκαλιές. Όπως επισήμανε οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας καθιστούν πρόκληση το να βρίσκει χρόνο για να περνάει μαζί με τον σύζυγό της, Josh Miller.

 

Η συζήτηση των δύο γυναικών στη συνέχεια στράφηκε σε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν σεξ σε διάφορα στάδια της ζωής τους και στους πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν οι άνθρωποι. «Ο αριθμός χρησιμοποιούνταν ως όπλο κατά των γυναικών, πλέον νομίζω ότι δεν δηλώνει τίποτα» είπε η Laura.

Στη συνέχεια, η Steph ρώτησε τη Laura ποιος είναι ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων της. Εκείνη εμφανώς σαστισμένη υποσχέθηκε να το αποκαλύψει με την προϋπόθεση να κάνει και η Steph το ίδιο. «Δύο» είπε η Laura, «τρία» απάντησε η Steph πριν ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια.

 

Όταν η Steph ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι εκείνη και ο Josh θα έπαιρναν μέρος στην πρόκληση, η Laura σοκαρίστηκε. «Είμαστε κουρασμένοι και υπάρχουν περίοδοι “ξηρασίας”, αλλά όποτε είμαστε πιο κοντά, όλα είναι καλύτερα» είπε η fitness influencer. Όπως διευκρίνισε εκείνη και ο Josh όρισαν την οικειότητα ως κάτι «περισσότερο από το φιλί, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται σεξ. Όσο κι αν δεν μου αρέσει να το παραδέχομαι υπάρχουν φορές που δεν θέλω να το κάνω, ξέρω όμως ότι όταν είμαστε κοντά με αυτόν τον τρόπο είμαστε πιο καλοί και τρυφεροί μεταξύ μας».

Τη συμμετοχή στην πρόκληση έκανε ο Josh, με τον 28χρονο να δηλώνει ότι το πιο δύσκολο ήταν να βρει χρόνο. «Υπήρχαν μέρες που είχαμε μια διαφωνία και μετά έπρεπε να κάνουμε σεξ. Αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό ο ένας για τον άλλον, οπότε το ξεπερνάμε» είπε η Steph.

Η Laura αστειεύτηκε λέγοντας ότι τώρα ο σύντροφός της θα θέλει να λάβει μέρος στο challenge και εκείνη δεν θέλει. «Ίσως να εμπνεύσεις κάποιους αλλά όχι εμένα» είπε η Laura.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου