Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι μεγάλες δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας & πώς να τις αξιοποιήσουμε (Βίντεο)

«Οι άνθρωποι γεννιούνται με δύναμη. Εάν δεν σου δείξει κάποιος που είναι η δύναμη μέσα σου και πως να τη χρησιμοποιήσεις, υπάρχει πιθανότητα να πεθάνεις και να μην ξέρεις», είπε η Μάρεα Λαουτάρη στην εκπομπή «Ελένη».

Τα παιδιά κρατάνε μέσα τους οτιδήποτε ακούνε, ιδιαίτερα τα άσχημα σχόλια. Το συναίσθημα που δημιουργούν όσα ακούει ένα παιδί καθορίζει και τη δράση τους.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ακολουθεί τη δική του διαδρομή για να φτάσει ακεί που θέλει. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να θέλουν να γίνουν πετυχημένοι ή πάμπλουτοι. Ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του εκείνα τα υλικά και τα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να φτάσει εκεί που επιθυμεί.

«Όπου κοιτάς, εκεί θα πας. Σκέψου να οδηγείς και να κοιτάς το καθρεφτάκι που δείχνει πίσω… Τι θα κάνεις; Θα τρακάρεις», εξήγησε η Μάρεα Λαουτάρη.

«Όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις, την καλή και την κακή. Θα το δω από την καλή ή την κακή πλευρά του πράγματος; Το συναίσθημα δεν είναι κάτι που νιώθουμε αυτόματα, αλλά έχει προηγηθεί κάτι, έδωσα μία ερμηνεία και ένιωσα αυτό το συναίσθημα», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου