Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Πώς να ξεκινήσεις ξανά γυμναστική μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα

Εάν έχουν περάσει μήνες από τότε που επισκέφθηκες το γυμναστήριο ή έκανες τρέξιμο το σώμα σου θα δυσκολεύεται να επιστρέψει στην προπόνηση. Υπάρχουν, όμως, συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να αρχίσεις και πάλι να γυμνάζεσαι.

Αρχικά θα πρέπει να θέσεις μικρούς στόχους και να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Για παράδειγμα ένα μισάωρο περπάτημα τρεις φορές την εβδομάδα είναι ιδανική λύση.

Επίσης θα πρέπει να κάνεις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να το ακολουθείς πιστά. Έτσι θα μπορούσες να βάζεις το ρολόι σου να χτυπάει 30 λεπτά νωρίτερα το πρωί για να ετοιμάζεις τα ρούχα της γυμναστικής σου και να κάνεις μερικές ασκήσεις για 15 λεπτά.

Επιπλέον μπορείς να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με αερόβια άσκηση που θα ενισχύσει τους μύες σου και θα σου δώσει αυτοπεποίθηση.

Εάν είσαι ο τύπος που δεν του αρέσει να γυμνάζεται με άλλους τότε βρες την κατάλληλη ώρα της ημέρας προκειμένου να προπονείσαι με την ησυχία σου και να χρησιμοποιείς σωστά τον εξοπλισμό.

 

 

Πηγή: OnTime24.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου