Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Ο ραδιομαραθώνιος του «The Mappes Show» επιστρέφει για 5η χρονιά στον My Radio 104,6

Ο ραδιομαραθώνιος του «The Mappes Show» επέστρεψε για 5η χρονιά on the road, στον My Radio 104,6.

«Όλο αυτό γίνεται για ένα καλό σκοπό για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Ξεκινήσαμε την Παρασκευή στις 7 το πρωί. Μέχρι χθες ήμασταν σε στάδιο υπερέντασης, τώρα έχουμε αρχίσει να την «ακούμε». Είναι, όμως, η γλυκιά κούραση που την ξεπερνάμε με τα μηνύματά σας. Παίζουμε ότι τραγούδι μας ζητήσετε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το My Radio είναι ο μόνος σταθμός που θα μπορούσε να το κάνει αυτό, να είμαστε on the road και να εκπέμπουμε καθ’ οδόν. Χθες πήγαμε στον Αντώνη Ρέμο, έξω από το NOX, και ήρθε μέσα και μιλήσαμε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Είναι πρωτοποριακό ότι μας αφήνει το My Radio να γυρίζουμε την Αθήνα για αυτόν τον σκοπό», πρόσθεσε.

Για επτά ημέρες και για 154 ώρες θα βρίσκονται όλη την ημέρα στον αέρα του My Radio 104,6 και θα παίζουν τις δικές σας αφιερώσεις, για να ενισχύσουν το σωματείο ΕΛΕΠΑΠ. Η διαφορά είναι ότι τα φετινά Χριστούγεννα εκπέμπουν on the road σε δύο τροχόσπιτα, «οργώνουν» τους δρόμους της πόλης και διανυκτερεύουν σε μεγάλες πλατείες της.

Το μόνο που χρειάζεται για στηρίξετε το σωματείο είναι να πάρετε το κινητό σας, να γράψετε τη λέξη ΕΛΕΠΑΠ, να κάνετε την αφιέρωσή σας και να τη στείλετε στο 19811. Οι Mappes υπόσχονται να διαβάσουν το μήνυμά σας στον αέρα μέσα στα επόμενα 20 λεπτά!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου