Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια

Το And Just Like That κάνει νεύμα στις πιο εμβληματικές στιγμές μόδας της αρχικής σειράς, προσθέτοντας ωστόσο και μια μοντέρνα πινελιά!

And just like that, η αναμονή τελείωσε! Τρεις από τις αγαπημένες μας Νεοϋορκέζες έχουν επιστρέψει στις οθόνες μας! Την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, το HBO Max κυκλοφόρησε επιτέλους τα δύο πρώτα επεισόδια του πολυαναμενόμενου Sex and the City reboot, φέρνοντας τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York – τις οποίες υποδύονται οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis αντίστοιχα – πίσω στις ζωές μας.

Μόνο που αυτή τη φορά, οι τρεις γυναίκες, και οι αντικαταστάτριες της Samantha, Seema, Lisa, Nya και Che, «περιηγούνται στο ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50».

 

Τι είδαμε στα δύο πρώτα επεισόδια

Όπως και στην αρχική σειρά, η μόδα παίζει σημαντικό ρόλο και στο And Just Like That! Ενώ η costume designer του Sex and the City ήταν η πασίγνωστη Patricia Field, οι ενδυματολόγοι των νέων επεισοδίων είναι η Molly Rogers και ο Danny Santiago. Μέσα σε λίγα λεπτά από το πρώτο επεισόδιο, είναι προφανές ότι οι Rogers και Santiago έχουν μείνει πιστοί στο στυλ των κύριων χαρακτήρων, αλλά με μια πινελιά ανανέωσης.

https://youtu.be/Cy8Zz7Q56dY

 

 

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Η λάτρης της μόδας Carrie εξακολουθεί να υποστηρίζει τα over-the-top outfits της, φορώντας μια σειρά από headpieces, ψηλά τακούνια και τσάντες επώνυμων σχεδιαστών. Το πρώτο της look στο πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει ένα μαύρο floral Dries Van Noten τζάκετ, μια vintage Claude Montana ολόσωμη φόρμα, πολύχρωμα Saint Laurent τακούνια και ένα καπέλο με φτερό. Για να ολοκληρώσει το look της φόρεσε όχι μία αλλά δύο τσάντες.

 

Μέχρι στιγμής, κλασική Carry

Από την αρχή, η σειρά αναγνωρίζει την πανδημία με τους χαρακτήρες να μιλούν για κοινωνική αποστασιοποίηση. Αργότερα στο πρώτο επεισόδιο, η Carrie φοράει ένα γαλαζοπράσινο oversize μπλέιζερ, μια έντονη πρασινοκίτρινη φόρμα και layered κολιέ, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με αστραφτερά γάντια για να προστατεύσει τα χέρια της σε δημόσιους χώρους.

Υπάρχουν επίσης νεύματα στα πιο iconic fashion moments της από την αρχική σειρά. Για το ρεσιτάλ πιάνου της κόρης της Charlotte, Lily, η Carrie φοράει την Chanel καρφίτσα με διακοσμητικό λουλούδι από την τρίτη σεζόν του Sex and the City και τα παπούτσια από τον γάμο της με τον Big στην πρώτη ταινία του Sex and the City – ναι αυτά τα μπλε σατέν Manolo Blahnik Hangisi pumps.

Και στο δεύτερο επεισόδιο, για την κηδεία ενός κύριου χαρακτήρα (όχι spoilers εδώ!), φοράει ένα άλλο headpiece και μια τούλινη φούστα.

 

 

Το στυλ της Charlotte

Το στυλ της Charlotte στο reboot ακολουθεί τη συντηρητική και αριστοκρατική αισθητική για την οποία ήταν γνωστή στην αρχική σειρά. Το πρώτο της σύνολο περιλαμβάνει ένα ροζ πουκάμισο, μια ασορτί ζώνη, μια λευκή midi Alexander McQueen φούστα και μια ροζ Louis Vuitton Capucines PM τσάντα. Η Charlotte ντύνεται αργότερα ασορτί με τις κόρες της στο ρεσιτάλ πιάνου – φοράει ένα λευκό νυφικό Lela Rose με ένα πολύχρωμο φλοράλ κέντημα, συνδυάζοντάς το με μια Capucines Louis Vuitton τσάντα σε απαλό μπλε-.

Το στυλ της Miranda
Από τους τρεις βασικούς χαρακτήρες, βλέπουμε την μεγαλύτερη αλλαγή στο στυλ της Miranda. Αυτή τη φορά, έχει εγκαταλείψει το συνηθισμένο της μαύρο power suit για πιο πολύχρωμες και relaxed επιλογές στο And Just Like That. Επιστρέφοντας στο πανεπιστήμιο για να λάβει το μεταπτυχιακό της, η Miranda φοράει ένα Dries Van Noten φόρεμα με prints και μια κόκκινη ζώνη.

Το χρώμα της Pantone για το 2022, Very Peri – το οποίο ανακοινώθηκε την Τετάρτη 9/12- εμφανίστηκε επίσης στο reboot. Το φόρεσε συγκεκριμένα ο Stanford Blatch, μέσω ενός Paul Smith σακακιού στο ρεσιτάλ πιάνου. Ο ηθοποιός Willie Garson, ο οποίος υποδύεται τον Blatch, πέθανε εν μέσω γυρισμάτων τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια…

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @the_danny_santiago

 

Πηγή: queen.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου