Μελέτη για Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει ότι βαριέσαι ή έχεις κουραστεί, όταν κάνεις τη δουλειά σου» (Βίντεο)

Μελέτη

«Έμένα δε θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μέσα από τη σχυνότητα της εκπομπής που παρουσιάζει με τίτλο «MEGA Καλημέρα». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ηθοποιού και παρουσιαστή, ο οποίος τόνισε ότι είναι ανάγκη του να σταματήσει από την τηλεόραση, για να ξεκουραστεί.

«Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι μία συγγένεια, που δεν τον θες πολύ τον συγγενή, αλλά τον αγαπάς (…) Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω από το καθημερινό» είχε αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Πρωινό μας».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά στους συνεργάτες της: «Αν ο Νίκος ή ο οποιοσδήποτε Νίκος, βάλτε εμάς, και πείτε αυτά που είπε ο Νίκος σε μία εκπομπή… Αν εμείς εκείνη τη σεζόν κάναμε 30%, θα νιώθαμε ότι είναι ένας συγγενής που τον αγαπάμε, αλλά δεν τον πολυθέλουμε και θα αναρωτιόμασταν ποιος βλέπει τηλεόραση; Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει ότι βαριέσαι ή έχεις κουραστεί, όταν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν τον αφορά αυτό. Να το πεις μετά. Δεν είναι ωραίο. Εμένα δε θα μου άρεσε να ακούω από έναν παρουσιαστή ότι βαριέται ή έχει κουραστεί και να νιώθω ότι είναι κουρασμένος».

Δείτε το βίντεο