Ο Μπραντ Πιτ είναι περήφανος μπαμπάς – Η κόρη του Ζαχάρα μεγάλωσε και ξεκινά τις σπουδές της (Βίντεο)

Μπραντ Πιτ

Την Κυριακή, η πρώην σύζυγος του Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, ανακοίνωσε ότι η 17χρονη κόρη του ζευγαριού γράφτηκε στο «Spelman College», στην Ατλάντα της Τζόρτζια

ΟΜπραντ Πιτ είναι περήφανος μπαμπάς, γράφει το «Page Six». Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει την περηφάνια του για την κόρη του, Ζαχάρα Τζολί-Πιτ, που ξεκινά τις σπουδές της σε κολέγιο.

Την Κυριακή, η πρώην σύζυγος του Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, ανακοίνωσε ότι η 17χρονη κόρη του ζευγαριού γράφτηκε στο «Spelman College», στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Μπραντ Πιτ, Ο Μπραντ Πιτ είναι περήφανος μπαμπάς – Η κόρη του Ζαχάρα μεγάλωσε και ξεκινά τις σπουδές της (Βίντεο)

Προωθώντας τη νέα του ταινία «Bullet Train» στο Λος Άντζελες, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το πόσο περήφανος είναι για το ταξίδι της κόρη του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Είμαι τόσο περήφανος γι’ αυτήν», ανάφερε ο Μπραντ Πιτ στο «Vanity Fair». «Είναι τόσο έξυπνη. Θα ‘’ανθίσει’’ ακόμα περισσότερο στο κολέγιο. Είναι μια συναρπαστική και όμορφη στιγμή για να βρει το δικό της δρόμο και να ακολουθήσει τα ενδιαφέροντά της. Είμαι τόσο περήφανος».

A

Μπραντ Πιτ, Ο Μπραντ Πιτ είναι περήφανος μπαμπάς – Η κόρη του Ζαχάρα μεγάλωσε και ξεκινά τις σπουδές της (Βίντεο)

Ο Μπραντ Πιτ είναι, επίσης, πατέρας του 20χρονου Maddox, του 18χρονου Pax, της 16χρονης Shiloh και των διδύμων Knox και Vivienne.