Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντέμι Μουρ: Αποκάλυψε ότι δεν θα ξανακόψει ποτέ τα μαλλιά της για έναν ρόλο (Βίντεο)

Μουρ

Η ηθοποιός χρειάστηκε να μείνει φαλακρή για την ταινία «G.I.Jane» του 1997, αλλά πλέον είναι αποφασισμένη να μην το ξανακάνει

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την ταινία «GI Jane», η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε ότι δεν θα κόψει ξανά τα μαλλιά της για έναν ρόλο.

Υπενθυμίζεται, ότι η 59χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της και να μείνει φαλακρή για να υποδυθεί τη Τζόρνταν Ο’ Νιλ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η Μουρ αποκάλυψε ότι δεν θα αποχωριζόταν ποτέ ξανά τα μακριά μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου.

«Έχω κάνει τα πάντα στα μαλλιά μου. Τα έχω ξυρίσει. Τα έχω βάψει. Όταν δεν δουλεύω προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα στο κεφάλι μου», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι αγχωτικό ακόμα και να τα αγγίζει κάποιος. Αν δεν έχω πού να πάω, δεν τους βάζω θερμότητα, απλώς προσπαθώ να τα αφήσω φυσικά. Και δεν τα λούζω πολύ συχνά».

Τέλος, η ίδια πρόσθεσε ότι τώρα αισθάνεται πιο άνετα με τα μακριά μαλλιά της και πως τα κόβει πολύ λίγο στις άκρες, ενώ μοιάζει να μην θέλει να τα ξανακόψει κοντά στο μέλλον.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ντέμι Μουρ αναφέρθηκε στον χρόνο που περνά στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που διανύουν την έκτη δεκαετία στη ζωή τους. Σχετικά με αυτό,  είπε χαρακτηριστικά ότι: «Αλλάζει αυτή η ιδέα, ότι δηλαδή οι γυναίκες γίνονται λιγότερο θελκτικές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μη νιώθουμε σέξι».

Τέλος, επισήμανε ότι: «Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 της, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν σαν να έχει ήδη παραιτηθεί. Αλλά εγώ νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

moore



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου