Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Πλατινέ ξανθιά και πιο σέξι από ποτέ στα 52 της (Φώτο)

 Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Τρεις δεκαετίες ως λαμπερή ηθοποιό, την έχουμε θαυμάσει για τη μελαχρινή σέξι εμφάνιση της

Η αγαπημένη Αγγλίδα Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πρωταγωνίστρια που έχει σαγηνεύσει τον ανδρικό πληθυσμό με τη σέξι μελαχρινή της φιγούρα, πήρε την απόφαση για μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της. Να κόψει τα μαλλιά της κοντό καρέ και να τα βάψει κατάκανθα.

 Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Πώς και τι την έκανε να αλλάξει look;

Η Τζόουνς συμπεριλαμβάνεται στο cast της επερχόμενης σειράς της Disney+, National Treasure: Edge Of Mystery, βασισμένης στην σειρά ταινιών National Treasure της Disney του 2004. Για τις ανάγκες λοιπόν της νέας παραγωγής, η διάσημη ηθοποιός άλλαξε δραστικά hair look.

Αποχωρίστηκε –υποψιαζόμαστε για λίγο- το signature μελαχρινό χρώμα των μαλλιών της και μεταμορφώνεται εντελώς διαφορετική με κοντό, ξανθό καρέ. Ενώ δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή στα μαλλιά της ή αν πρόκειται για περούκα, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ενδιαφέρον και πολύ τολμηρό.

Στο βίντεο του trailer, η Ζέτα Τζόουνς, η οποία υποδύεται την Billie, μοιράστηκε ότι «λάτρευε την αρχική σειρά», τις ταινίες με πρωταγωνιστές τον Nicholas Cage και τον Justin Bartha.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του National Treasure: Edge Of Mystery. Η πρωταγωνίστρια όμως υπόσχεται ότι σίγουρα θα έχει την «ιστορική ατμόσφαιρα του National Treasure» που γνωρίζουν και αγαπούν οι θαυμαστές, αν και σε όλους μας είναι ήδη αισθητή η έλλειψη του Nicholas Cage.

Ας απολαύσουμε την εκρηκτική Τζόουνς με νέα σέξι εμφάνιση.