Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

Πρώτο στην τηλεθέαση το MEGA και τον Μάρτιο

Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία του από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα

Mε την κατάκτηση της κορυφής και τον Μάρτιο συνεχίστηκε το σερί πρωτιάς για το Mega.

Η πολύμηνη επιτυχημένη πορεία του στη φετινή σεζόν -στην πρώτη θέση από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα- επισφραγίστηκε με ακόμη μία νίκη, που έρχεται να επιβεβαιώσει το δεσμό εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού με το Mega.

Η επιβράβευση των τηλεθεατών στο κανάλι και το πρόγραμμά του μεταφράστηκε -και τον Μάρτιο- σε υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού και διατήρηση της πρώτης θέσης με μέσο όρο 13,5% στο σύνολο του κοινού.

 

Η prime time κατέκτησε την κορυφή 

Το Mega κατέχει ηγετική θέση και στην prime time από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Με μέσο όρο 16,6% στο σύνολο του κοινού επικράτησε και τον Μάρτιο του ανταγωνισμού με διαφορά 3,8 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων (Alpha 12,8%, ΣΚΑΪ 12,3%, AΝΤ1 10,8%, Star 10,8%, ΕΡΤ1 4,5%, Open 3,5%).

Οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και οι εκπομπές «Live News», «Κοινωνία Ώρα Mega» και «Mega Σαββατοκύριακο» διατηρούν τα πρωτεία τους στους πίνακες τηλεθέασης.

 

Δείτε επίσης: Δυναμική πρωτιά και τον Μάρτιο για την ενημέρωση του MEGA

 

Οι μεγάλες παραγωγές του Mega «Famagusta», «Η Γη της Ελιάς» και «Το ναυάγιο», κατέλαβαν ακόμη ένα μήνα τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατάταξη με τις δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Το «Famagusta» σημείωσε πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού, με μέσο όρο 26,3%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,6%. Η κάλυψη έφτασε τους δύο εκατ. τηλεθεατές.

Η «Γη της Ελιάς» ήταν πρώτη και τον Μάρτιο με ποσοστό 21,4% στο σύ- νολο του κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,6 εκατ. τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό, η σειρά κατέγραψε ποσοστό 13,2%.

Η δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» ήταν πρώτη με ποσοστό 19,6% στο σύνολο του κοινού, καταγράφοντας σημαντική άνοδο συγκριτικά με τον Φεβρουάριο. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατ. τηλεθεατές.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 3/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου