Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

Δυνατό το MEGA στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το 2023

Το Μεγάλο Κανάλι μετέδιδε 365 ημέρες το χρόνο πλούσιο πρόγραμμα

Το MEGA κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό το 2023 σημειώνοντας πρωτιές στο πρόγραμμά του, ενώ διατήρησε τα σκήπτρα του και φέτος στην prime time.

Το Μεγάλο Κανάλι μετέδιδε 365 ημέρες το χρόνο πλούσιο πρόγραμμα, πιστό τόσο στην έγκυρη ενημέρωση, όσο και στην απαραίτητη ψυχαγωγία, γεγονός που αποτυπώθηκε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν το εγκατέλειψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 και του χάρισαν την πρωτιά τον Δεκέμβριο με ποσοστό 12,8% στο σύνολο του κοινού.

 

Διατήρησε υψηλά τα ποσοστά 

Στην πιο απαιτητική και ανταγωνιστική ίσως χρονιά των τελευταίων ετών, το Mega επέδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα στους πίνακες τηλεθέασης, διατηρώντας τα ποσοστά του υψηλά σε μεγάλα γεγονότα αλλά και σε περιόδους που συνήθως οι τηλεθεατές κλείνουν την τηλεόραση, όπως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Απόδειξη πως το κανάλι αποτελεί σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού είναι η εξαιρετική επίδοσή του στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού.

Το Mega ήταν πρώτο στην prime time στο σύνολο του κοινού για το 2023 με ποσοστό 17,3% και διαφορά τουλάχιστον 2,3 μονάδων από τον ανταγωνισμό.

Τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ο σταθμός ήταν πρώτος με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 15,3% στο σύνολο του κοινού.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 3/1/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου