Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

Στα Σύρματα: Τι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα της νέας κωμωδίας της ΕΡΤ;

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 22/9 η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1 με τίτλο Στα Σύρματα. Σε σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη και σενάριο του ίδιου και του Νίκου Δημάκη, η ανατρεπτική ιστορία ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ο οποίος – ύστερα από μια οικονομική απάτη – καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Έρωτες, ξεκαρδιστικές ποινές, αγγαρείες, ένα κοινωνικό πείραμα στις τηλεφωνικές γραμμές και μια μεγάλη απόδραση, που είναι στα σκαριά, μπλέκουν αρμονικά και σπαρταριστά, σε μια ανατρεπτική και μοντέρνα κωμωδία με μία πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, όπως η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Οι χρήστες στο Twitter έδειξαν να αγκαλιάζουν τη νέα σειρά της Δημόσιας Τηλεόρασης, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρχουν περισσότερες επιλογές σε καλές κωμωδίες, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η συμμετοχή-έκπληξη του Λάκη Γαβαλά στον ρόλο του καθηγητή Καλών Τεχνών του σωφρονιστικού ιδρύματος.

 

 

 

 

 

Τι τηλεθέαση σημείωσε η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η σειρά «Στα Σύρματα» σημείωσε μέσο όρο 7,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό 6,8%.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου