Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

Πρώτο σε τηλεθέαση τον Μάιο το Mega

Το Μεγάλο Κανάλι επιβεβαίωσε την κυριαρχία του

Σε μια περίοδο με έντονο εκλογικό ενδιαφέρον, η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση ήταν συνώνυμο του Mega τον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Παράλληλα, ο σταθμός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην ποιοτική μυθοπλασία και πρόσφερε διασκέδαση με την πλούσια ψυχαγωγία του, καθιστώντας μονόδρομο την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

 

Το Mega ήταν ο νικητής του μήνα με 14% μέσο όρο στο σύνολο του κοινού. Ταυτόχρονα, ήταν ο σταθμός που έκοψε πρώτος το νήμα στην prime time με ποσοστό 19,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά (Alpha 16,3%, ΣΚΑΪ 11,3%, Star 9,8%, Ant1 8,2%, ΕΡΤ15,4%, Open 3,7%).

 

Το Mega ήταν το κανάλι που επέλεξαν οι τηλεθεατές και στις εθνικές εκλογές. Οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές

του Mega πρωταγωνίστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής περιόδου και παραμένουν σταθερά οι κορυφαίες επιλογές των τηλεθεατών στο δρόμο για τη δεύτερη κάλπη.

 

Τα προγράμματα που σημείωσαν πρωτιά τον Μάιο είναι:

■ Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων «Mega Γεγονότα»: Οι ειδήσεις του Mega ήταν πρώτες με 435.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ταυτόχρονα, με ποσοστό 13,6% κατέκτησαν την κορυφή στο δυναμικό κοινό 18-54 και το γενικό σύνολο, αντίστοιχα.

■ «Live News»: Η απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο κυριάρχησε με ποσοστό 19,5% στο σύνολο του κοινού και 16% στο δυναμικό κοινό 18-54.

■ «Η Γη της Ελιάς»: Επικράτησε του ανταγωνισμού με 26% στο σύνολο του κοινού και περισσότερους από 1,1 εκατ. τηλεθεατές να την παρακολουθούν κάθε βράδυ. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε μέσο όρο 17,3%.

■ «Μαύρο Ρόδο»: Ανέβηκε στην κορυφήμε ποσοστό 18,7% στο σύνολο του κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατ.τηλεθεατές.

■ «Φως στο Τούνελ»: Η εκπομπή με τηνΑγγελική Νικολούλη κυριάρχησε στο σύνολο του κοινού με 19,6%, αλλά και στο δυναμικό με 15,7%.

■ «Mega Σαββατοκύριακο»: Κατέκτησετην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18- 54 με μέσο όρο 11,7%.

■ «UEFA Champions League»: Οι συναρπαστικοί ημιτελικοί κέρδισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο αγώνας Μίλαν

– Ίντερ σημείωσε πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,2% και η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης καταγράφοντας 24,6% στο δυναμικό κοινό

 

*Δημοσιεύθηκε στην ONTIME του Σαββατοκύριακου 3 και 4 Ιουνίου

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00