Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Οι Αθώοι: Η επιστροφή του Γιάννου αναστατώνει την Κέρκυρα – Ο άντρας που γίνεται απειλή για τον Πέτρο

Οι εξελίξεις

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Οι Αθώοι», η άφιξη του Γιάννου στην Κέρκυρα φέρνει νέες ανατροπές και αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στους ήρωες.

Ο νεαρός επιστρέφει στον τόπο του εμφανώς διαφορετικός από το παρελθόν, κουβαλώντας μια βαθιά εσωτερική μεταμόρφωση που δεν περνά απαρατήρητη.

Τα χρόνια που πέρασε μακριά από όλους, ζώντας απομονωμένος στα βουνά της Ηπείρου δίπλα σε έναν ερημίτη που τον καθοδήγησε πνευματικά, τον έχουν αλλάξει. Μετά τον θάνατο του γέροντα, ο Γιάννος παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στην Κέρκυρα και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Έτσι βρίσκει δουλειά ως ζευγάς στο κτήμα της οικογένειας Αράθυμου.

Η καθημερινότητά του πλέον είναι δεμένη με τη γη και τα ζώα του κτήματος, όμως η παρουσία του επηρεάζει πολύ περισσότερα από τη λειτουργία της αγροτικής ζωής. Ο χαρακτήρας του, ήρεμος και γεμάτος καλοσύνη, κερδίζει γρήγορα τη συμπάθεια των παιδιών της Μαργαρίτας, δημιουργώντας έναν δεσμό που κανείς δεν περίμενε.

Ωστόσο, η φαινομενικά ήσυχη επιστροφή του δεν αργεί να φέρει ένταση. Η οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Γιάννο και τη Μαργαρίτα αρχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», ο Πέτρος παρακολουθεί τη σχέση τους με αυξανόμενη ανησυχία και η ζήλια αρχίζει να τον κυριεύει.

Στο βλέμμα της Μαργαρίτας διακρίνει μια τρυφερότητα που ποτέ δεν ένιωσε πως είχε για εκείνον. Η αίσθηση αυτή ξυπνά μέσα του παλιές ανασφάλειες και φόβους, μετατρέποντας τον Γιάννο σε έναν αντίπαλο που δεν είχε ποτέ φανταστεί.

Οι φόβοι της Βενετίας

Την ίδια στιγμή, μια ακόμη ανησυχία γεννιέται. Η Βενετία πληροφορείται από τη Στεφανία για τον κρυφό έρωτα του γιου της και τρομάζει, γνωρίζοντας πόσο επικίνδυνη θα μπορούσε να γίνει η αντίδραση του Αράθυμου αν μάθαινε την αλήθεια. Με αυτή τη σκέψη, σπεύδει να προειδοποιήσει τη Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα, όμως, αντιμετωπίζει τις ανησυχίες της Βενετίας με ψυχραιμία. Την κοιτά στα μάτια και προσπαθεί να την καθησυχάσει, επιμένοντας πως όσα ακούγονται γύρω τους είναι απλώς υπερβολές και κακόβουλα σχόλια. Παρά τις προσπάθειές της, η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Γιάννου έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει τις ισορροπίες.

Η πνευματική ηρεμία του Γιάννου βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με τα πάθη που φουντώνουν γύρω του. Εκεί που ο ίδιος αναζητά μια νέα αρχή, οι άνθρωποι γύρω του βλέπουν την επιστροφή του να πυροδοτεί συγκρούσεις. Για τον Πέτρο, ο ταπεινός ζευγάς μετατρέπεται σιγά σιγά σε έναν αόρατο αντίπαλο, έναν άνθρωπο που μοιάζει να κερδίζει αυτό που εκείνος αναζητούσε πάντα.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί