Σειρές

Η Γη της Ελιάς: Ένα εύρημα, χίλιες υποψίες – Η ζήλια που φέρνει καταιγίδα

Τι θα δούμε στη συνέχεια

Οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» φέρνουν νέα ένταση, όταν μια φαινομενικά ασήμαντη ανακάλυψη γίνεται η αφορμή για έντονες αντιδράσεις.

Η σχέση της Αθηνάς δοκιμάζεται, καθώς ο Τζον βρίσκει ένα αντικείμενο που τον κάνει να υποψιαστεί πως υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιχάλη, με τη ζήλια του να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μια απλή στιγμή αποδεικνύεται αρκετή για να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Τζον ανακαλύπτει μέσα στην τσάντα της Αθηνάς κάτι που στα μάτια του μοιάζει με απόδειξη πως η σχέση της με τον Μιχάλη ξεπερνά τα όρια της φιλίας. Από εκείνη τη στιγμή, οι εντάσεις και οι σκηνές ζηλοτυπίας γίνονται όλο και πιο συχνές, με το κλίμα ανάμεσά τους να βαραίνει επικίνδυνα.

Η κατάσταση ξεφεύγει, ενώ οι άνθρωποι γύρω τους προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να τον ηρεμήσουν, βλέποντας πως η σχέση οδηγείται σε αδιέξοδο.

Παράλληλες ανατροπές στη Μάνη

Την ίδια στιγμή, η Δάφνη και ο Παυλής αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να επιστρέψουν στην Κρήτη, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Στο μέτωπο του Στέφανου και της Βασιλικής, η πίεση αυξάνεται. Η επαγγελματική πρόταση από τη Γερμανία γίνεται αιτία συνεχών συγκρούσεων, με τον Στέφανο να προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση και τη Βασιλική να μην κρύβει την αντίθεσή της στην ιδέα της μετακόμισης.

Η Αριάδνη επιχειρεί να παρέμβει για να βοηθήσει, όμως η κίνησή της φέρνει τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πιθανή επιστροφή του πατέρα του Στέφανου στη Μάνη δημιουργεί νέο κύμα ανησυχίας, ενώ λίγο αργότερα η έγκριση της αίτησης για δουλειά στη Γερμανία ρίχνει λάδι στη φωτιά και οδηγεί τη Βασιλική σε έντονη αντίδραση.

Νέοι έρωτες, παρεξηγήσεις και εξομολογήσεις

Ο Πότης πιστεύει πως η Μυρτώ έχει στραφεί προς εκείνον, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι το ενδιαφέρον της βρίσκεται αλλού και συγκεκριμένα στον Κουράκο. Παράλληλα, ο Μανώλης και η Αμαλία έρχονται απρόσμενα πιο κοντά, ζώντας μια νύχτα που αλλάζει τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», ο Τζον συνεχίζει να παρασύρεται από τη ζήλια του, με τον Κωνσταντίνο και τη Μαργαρίτα να προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Όμως όταν εκείνος βρίσκει το «ύποπτο» αντικείμενο, οι υποψίες του φουντώνουν ξανά.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος παραδέχεται στον Λυκούργο πως έχει ήδη αγοράσει νέο σπίτι και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το παρελθόν, καθώς τα συναισθήματά του για την Ισμήνη φαίνεται πως ανήκουν πλέον σε άλλη εποχή.

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version