Νέα σειρά που αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται από τη νέα σεζόν στο MEGA με το όνομα «Μια νύχτα μόνο». Η σειρά είναι βασισμένη στο τουρκικό concept «Χίλιες και μια νύχτες» και οι βασικοί πρωταγωνιστές θα είναι ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ωστόσο, το καστ ενισχύεται με σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού θέατρου και της τηλεόρασης.
Σύμφωνα με το youfly.com, μεταξύ των ηθοποιών που θα δούμε στη σειρά του MEGA θα είναι ο Γιάννης Βούρος και ο Τάσος Ιορδανίδης, ενώ δυναμική είσοδο θα κάνει και η Μαρία Ζορμπά. Άλλα πρόσωπα που προστίθενται στο καστ είναι η Μαριάννα Πουρέγκα, η Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Κυριάκος Σαλής, και η Ερριέτα Μανούρη. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν. Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία JK Productions, ενώ τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα.
Η πλοκή της ιστορίας στις «Χίλιες και μια νύχτες»
Η Σεχραζάτ, στην αρχή της σειράς, βιώνει μια διπλή προσωπική τραγωδία. Χάνει τον σύζυγό της σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο γιος της δίνει μάχη για τη ζωή του με τη λευχαιμία. Στον αγώνα της, οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί της, εκτός από την ασθένεια, θα είναι η οικογένεια του εκλιπόντος συζύγου της, μια οικογένεια ισχυρή οικονομικά και με μεγάλη επιρροή.
Σύμμαχος και μοναδικό της στήριγμα είναι ο Ονούρ, ο διευθυντής της στην δουλειά. Ή έλξη ανάμεσα στους δύο είναι πανίσχυρη, όμως σκοντάφτει στα εμπόδια που βάζει στον δρόμο τους το παρελθόν τους. Στην ελληνική διασκευή, που θα δούμε στο δεύτερο μέρος της σεζόν, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.
