Η οικογένεια Πολίτη αποχαιρετά, για φέτος, το τηλεοπτικό κοινό με ένα ξεκαρδιστικό φινάλε. Η επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, «Έχω παιδιά», που κατέκτησε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές των τηλεθεατών με το ευφυές χιούμορ του Λάμπρου Φισφή, ολοκληρώνει τον Α’ κύκλο επεισοδίων της, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 21:00.
Μια σύγχρονη οικογένεια, που παλεύει να ισορροπήσει ανάμεσα σε παιδιά, σχολεία, δουλειές, πεθερικά και το διαρκές χάος, κατάφερε να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Οι ήρωες της σειράς θα επιστρέψουν δυναμικά την επόμενη σεζόν με νέες ιστορίες καθημερινής τρέλας για να χαρίσουν ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου.
Η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου – Επεισόδιο 64 (Δευτέρα 30 Ιουνίου)
Ο Μιχάλης και η Σάρα φαντάζονται τη ζωή τους ως διαφορετικοί γονείς και προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα φέρονταν στα παιδιά τους αν ήταν άλλοι άνθρωποι, αν ζούσαν σε άλλες εποχές ή αν είχαν… υπερδυνάμεις.
Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης
Στον ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέσσυ Μάλφα
Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, ο Ερρίκος Λίτσης
Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης
Και στον ρόλο του παιδιάτρου ο Γιώργος Κωνσταντίνου
Δείτε το τρέιλερ:
