Σειρές

“Γη της Ελιάς” Spoiler: Απειλούν τον Λυκούργο και “σπάνε” στο ξύλο την Άννα

Τι θα δούμε προσεχώς

Η κατάσταση στην Αρεόπολη έχει ξεφύγει, με το σόι του Πότη να τρομοκρατεί τους πάντες και να ζητάει γδικιωμό, στα νέα επεισόδια της «Γης της Ελιάς». Ακόμα και ο Λυκούργος μπαίνει στο κάδρο τους, ενώ η Άννα δέχεται επίθεση και από τις γυναίκες των Γερακάρηδων. Μέσα σ’ όλα αυτά, ο Αποστόλης φτάνει στο σημείο να σκοτώσει για να προστατέψει τη δική του ζωή.

Ο γδικωμός έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή και ο Τζον βρίσκει ένα παράνομο όπλο μέσω του Δημοσθένη και το δίνει στον Αποστόλη για να προστατεύσει τον εαυτό του σε ενδεχόμενη μελλοντική επίθεση. Την ίδια ώρα, η σύντροφος του Κυριάκου Γερακάρη, που είναι στη φυλακή για την απόπειρα δολοφονίας του η Αποστόλη, μπουκάρει στο σπίτι της Αννας και μαζί με μία φίλη της τη χτυπούν άσχημα. Η Αννα δεν μπορεί να αντιδράσει. Χτυπημένη και τρομοκρατημένη, κλειδώνεται μέσα στο μπάνιο, μέχρι που τη βρίσκει ο παπά-Τιμόθεος σε κακή κατάσταση και ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο Κουράκος την πιέζει να κάνει μήνυση στις γυναίκες που τη χτύπησαν, αλλά η Αννα δεν έχει κουράγιο να το κάνει. Στο μεταξύ, ο Πότης με τον ξάδελφό του παραφυλάνε περιμένοντας να βρουν τον Αποστόλη ακάλυπτο για να τον σκοτώσουν. Ωστόσο ο Αποστόλης κρύβεται στο σπίτι του Τζον και παίρνει την Αννα τηλέφωνο και την παρακαλάει να τον συγχωρήσει.

«Γη της Ελιάς»: Ο Βελισάρης πηγαίνει στη Μάνη για να παραλάβει τη σορό του γιου του κι ορκίζεται να εκδικηθεί

Την ίδια ώρα, ο Πότης εκνευρίζεται από τη στάση του Λυκούργου στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της Αννας, επειδή την υπερασπίστηκε και του μίλησε πολύ άγριοί και φτάνει μέχρι το σημείο να τον απειλήσει. Την ίδια στιγμή η Αννα μετακομίζει στο νέο σπίτι, ενώ ο Αποστόλης εμμένει στην απόφασή του να φύγει από τη Μάνη. Στο μεταξύ η στάση του Λυκούργου τον βάζει στο στόχαστρο των συγγενών του Πότη, ενώ η απουσία του Αποστόλη από το ελαιοτριβείο προκαλεί ανησυχία και ο Μιχάλης ρωτάει τον Μιλτιάδη αν θα ήταν διατεθειμένος να πάρει τη θέση του.

Εντωμεταξύ, ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προθυμοποιούνται να διανυκτερεύσουν στο σπίτι του Λυκούργου, με δύο καραμπίνες υπό μάλης, για να τον προστατεύσουν από ενδεχόμενη επίθεση, ενώ ο ξάδελφος του Πότη τον ενημερώνει. Παράλληλα ο Παναγιώτης στήνει παγίδα θανάτου στον Αποστόλη, αγνοώντας πως κι εκείνος οπλοφορεί πλέον. Στη συμπλοκή τους, ο Παναγιώτης πέφτει νεκρός από το χέρι του Αποστόλη και ο Αποστόλης συλλαμβάνεται, αλλά μετά από λίγο αφήνεται ελεύθερος, καθώς βρισκόταν σε άμυνα. Στο μεταξύ, ο θείος του Πότη, ο Βελισάρης (Κωστής Σαββιδάκης) πηγαίνει στη Μάνη για να παραλάβει τη σορό του γιου του κι ορκίζεται να εκδικηθεί.

Πηγή: tv24

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version