Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Ταμπού»: Η Ελισάβετ, χτυπημένη από τον Νεκτάριο, ζητά τη βοήθεια του Γαβριήλ. Ο Μηνάς και η Ελένη αποφασίζουν επιτέλους να ζήσουν μαζί. Ο Ηρακλής δέχεται μια επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να του αλλάξει τη ζωή. Η Ελισάβετ καταγγέλλει τον Νεκτάριο στην αστυνομία, ενώ εκείνος κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη.
Ο Έκτορας και η Μελία εξομαλύνουν τις σχέσεις τους. Ο Ζήσης σκέφτεται τρόπους να βοηθήσουν τον Ηρακλή να ανταποκριθεί στην πρόταση για δουλειά, ενώ η σχέση του με την Πέρσα δυναμώνει μέρα με την ημέρα. Η Μαριλένα χάνει τη δουλειά της λόγω του σημαδιού στο πρόσωπό της, και ο Λουκιανός αναλαμβάνει να τη βοηθήσει. Η Αλεξάνδρα προσκαλεί τον Νεκτάριο σε ένα ραντεβού που φαίνεται πως θα έχει μοιραία κατάληξη.
Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο στο «Ταμπού»
Η Ματίνα βγαίνει από το νοσοκομείο και προσπαθεί ξανά να σταθεί στα πόδια της. Δίπλα της βρίσκεται όλη η παρέα, αλλά και ο Μηνάς που θέλει ως ψυχίατρος να τη βοηθήσει. Η Μαριλένα κάνει επιτέλους την πλαστική επέμβαση στο μάγουλό της και η αγωνία της για το αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Η Θεώνη ζητά από τον Σταύρο να χωρίσει κι όταν εκείνος αρνείται του ζητά να λήξουν τη σχέση τους. Ο Κυριάκος, έπειτα από συνεννόηση με τους γονείς του, ζητά από τη Μυρτώ να συγκατοικήσουν, όμως εκείνη του το ξεκόβει.
Η Ελισάβετ ανακαλύπτει κάποιες εξετάσεις που αποδεικνύουν ότι ο Νεκτάριος δεν πάσχει από λευχαιμία όπως ισχυρίζεται και έτσι το κουβάρι στο μυαλό της αρχίζει να ξετυλίγεται με αποτέλεσμα να ανησυχεί ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Γαβριήλ και αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Νεκτάριο άμεσα! Σε έναν καβγά με τον Σταύρο, ο Νάσος κατηγορεί τον πατέρα του για τη διπλή ζωή του, μπροστά στην Αγλαΐα. Ο Σταύρος ωστόσο, αρνείται τα πάντα σε συζήτηση που έχει μετά μαζί της. Η Ελένη εμφανίζεται μπροστά στον Μηνά και επιτέλους παραδέχεται ότι ούτε αυτή τον ξεπέρασε ποτέ… Ο Νεκτάριος εξοργίζεται με την Ελισάβετ που ανακάλυψε το ψέμα του, της επιτίθεται λυσσαλέα και την αφήνει αναίσθητη από το ξύλο!
