Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός”: Η εγκυμοσύνη – έκπληξη και ο λαμπερός γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ

Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο

Το τελευταίο επεισόδιο του “Σασμού” προβλήθηκε χθες Δευτέρα 8/7 και έτσι έπεσε η αυλαία για την καθηλωτική σειρά του ALPHA που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή, χαρίζοντας του πολλές φορές την πρωτιά στα ποσοστά τηλεθέασης.

Το τελευταίο επεισόδιο της δραματική σειράς προβλήθηκε με διευρυμένη διάρκεια και έμελλε να μοιράσει… χαμόγελα στις τελευταίες του σκηνές.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε σε αυτό το τελευταίο διπλό επεισόδιο για τη σειρά “Σασμός” στον Alpha, ένα γλέντι τρικούβερτο με άρωμα και λεβεντιά Κρήτης στήθηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και όλοι οι ήρωες χάρηκαν με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ένας γάμος που ήρθε να συμβεί τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Του συγκεκριμένου χαρμόσυνου γεγονότος, ωστόσο, προηγήθηκε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηρωίδας που ερμηνεύει τηλεοπτικά με μαεστρία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι στο σπίτι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, λοιπόν, μόλις η Αργυρώ έκανε το τεστ εγκυμοσύνης και αυτό ήταν θετικό.
Έτσι, λίγα λεπτά πριν από την μεγάλη αυλαία, ο “Σασμός” “πήρε φωτιά” και όλοι οι χαρακτήρες βρέθηκαν στην εκκλησιά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς.

“Γαμπρέ, σου την παραδίδω να την προσέχεις σαν τα μάτια σου” είπε ο Παύλος πηγαίνοντας τη νύφη πλάι στον γαμπρό με εκείνον να του δίνει τον λόγο του.

Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο, εκείνη τη στιγμή, για να διακόψει ο παπάς την σκέψη του ζευγαριού και να ξεκινήσει το μυστήριο.

Εύλογα, όμως, από την σκέψη του Αστέρη δεν μπορούσε να βγει ο άνθρωπος που του έλειπε πιο πολύ από τον καθένα εκείνη τη στιγμή. Ο αδελφός του, ο Μαθιός.
Στη συνέχεια όμως, με την μουσική και τις στιγμές από τους προηγούμενους κύκλους του σίριαλ να εναλλάσσονται διαρκώς και να πλημμυρίζουν ροή του τελευταίου αυτού επεισόδιο, όλοι οι ήρωες γιόρτασαν με την χαρά των δυο παιδιών συνοδεία βεβαίως άφθονου τραγουδιού.

“Πάμε να γλεντήσουμε;” ρώτησε και ο Αστέρης, με χαμόγελο, την Αργυρώ για να δώσει το έναυσμα και για εκείνους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το παρών σε αυτό το γλέντι έδωσε μουσικά και ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος και είναι η «φωνή» του Σασμού ερμηνεύοντας το soundrack της καθημερινής σειράς του Alpha.

“Αργυρώ και Αστέρη, Αστέρη και Αργυρώ, ξέρω πάρα πολύ καλά πόσα περάσατε για να φτάσετε μέχρι εδώ”.

“Θέλω λοιπόν να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι κι αν γίνεται να ανοίξετε τον χορό” τόνισε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και ανέβηκε στη σκηνή.

Εκεί όπου έδωσαν δηλαδή τον πρώτο χορό σαν νεόνυμφοι αλλά τον τελευταίο σαν ήρωες της καθημερινής σειράς του Alpha…

 

Δείτε επίσης: “Σασμός”: Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα – “Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου