Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ψυχοκόρες Spoiler: Αποκαλύψεις δίχως τέλος – Τραβάει όπλο και τον σημαδεύει

Τι θα δούμε προσεχώς

Συνεχείς οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες“.

Ενθουσιασμένος, ο Κοσμάς κλείνει ερωτικό ραντεβού με την Άννα. Εκείνη όμως τον αιφνιδιάζει, καθώς τον σημαδεύει με όπλο και του αποκαλύπτει την αληθινή της ταυτότητα. Θέλει να τον εκδικηθεί, επειδή ο Κοσμάς στον πόλεμο κάρφωσε τον πατέρα της στους Γερμανούς, με αποτέλεσμα να ξεκληριστεί η οικογένειά της.

Σε κατάσταση μέθης, ο Οδυσσέας ομολογεί στη Φρόσω ότι το χωράφι της Ευανθίας είχε αρχαία, τα οποία όμως, όπως όλα δείχνουν, άρπαξε ο Βελλής.

Σύμφωνα με το “Τηλέραμα”, ο Σώτος και η Μαρίκα, από την άλλη, με μια βαλίτσα στο χέρι, ετοιμάζονται να το σκάσουν. Την τελευταία στιγμή όμως η Μαρίκα διστάζει και προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσει με την Αρχοντούλα που έχει κάτι πολύ σημαντικό να του πει.

 

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες Spoiler: Μια τραγική είδηση αναστατώνει την οικογένεια Αρδίτη

 

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ ο Κοσμάς και η Άννα συναντιούνται στην παραλία στο Καβούρι. Ο Κοσμάς τη φιλάει και τότε εκείνη τραβάει όπλο και τον σημαδεύει. Του αποκαλύπτει ότι είναι η κόρη του Εβραίου φίλου του, του Μορέν, που είχε ανάγκη από χρήματα για να ξεφύγει από τους ναζί κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ο Κοσμάς τον εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο. Αγόρασε όσο όσο το σπίτι του και μετά τον κάρφωσε στους Γερμανούς. Τόσο οι γονείς της όσο και τα αδέλφια της εκτελέστηκαν. Μόνο εκείνη κατάφερε να σωθεί και τόσα χρόνια ζει διψώντας για εκδίκηση. Φρόντισε να μάθει όλες τις βρομοδουλειές του και να στείλει τα αποδεικτικά στοιχεία στα κατάλληλα χέρια, προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Ο Κοσμάς προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως η Άννα δεν ακούει κουβέντα. Ετοιμάζεται να τραβήξει τη σκανδάλη, μέχρι που ακούγεται ένας πυροβολισμός. Η Άννα σωριάζεται αιμόφυρτη στο έδαφος… Η Νέλλα προλαβαίνει να την πυροβολήσει και σώζει τον άντρα της…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου