Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ο Παράδεισος των Κυριών” Spoiler: Νεκρός ο Χρήστος

Ένα ημερολόγιο που θα βρεθεί θα ρίξει φως σε πολλές υποθέσεις που η λύση τους εκκρεμεί

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα συμβεί κάτι σοκαριστικό.

Ο Χρήστος είναι νεκρός. Η Ματούλα θέλει να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει πως τον σκότωσε για να σώσει την κόρη της, ενώ η Στέλλα αμφιβάλει πως θα τις πιστέψουν και επιμένει να εξαφανίσουν το πτώμα του και να μη πουν τίποτα σε κανένα.

Η Αμαλία και ο Ντίνος ανυπομονούν να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και να φύγουν στο εξωτερικό. Κι ενώ πιστεύουν πως θα φύγουν χωρίς να καταλάβει κανείς, η Μιράντα έχει ήδη στα χέρια της τα εισιτήρια της πτήσης τους για τη Βαρκελώνη και ο Ρένος τους παρακολουθεί και ακούει τα σχέδια τους.

Όταν το μάθει ο Σίμος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους σταματήσει. Στην προσπάθειά του να στρέψει την Μιράντα εναντίον του Ντίνου και της Αμαλίας θα ανακαλύψει ότι εκείνη γνωρίζει ήδη αυτό που θέλει να της πει. Απ’ την άλλη ο Ντίνος φτάνει πολύ κοντά στην πώληση του κτιρίου του Παραδείσου. Ένα ημερολόγιο που θα βρεθεί θα ρίξει φως σε πολλές υποθέσεις που η λύση τους εκκρεμεί.

 

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Ο Σίμος πυροβολεί την Αμαλία

 

Ο Μεμάς και η Δάφνη διαλέγουν μία ημερομηνία για τον γάμο το δικό τους και της Ζαχαρούλας με τον Βύρωνα, όμως μια αναποδιά θα τους χαλάσει τα σχέδια. Η Στέλλα για ακόμα μία φορά δημιουργεί πρόβλημα στον Χριστόφορο και στην Αμαλία με την συμπεριφορά της…

Ο Σωτήρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνεφέρει τον Δημοσθένη αλλά δε θα τα καταφέρει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου