Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός”: Με ρόλο – κλειδί ο Νίκος Βερλέκης – Μπαίνει λίγο πριν από το φινάλε της σειράς

Δείτε το ρεπορτάζ

Ο Ρούσσος Σταματάκης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Βερλέκης, κάνει την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», λίγο πριν γραφτεί ο επίλογος.

Είναι ο κουνιάδος της Καλλιόπης, η οποία τον καλοδέχεται, σε αντίθεση με τον Μαθιό και τον Αστέρη, οι οποίοι κρατούν αποστάσεις από εκείνον.

Ο Ρούσσος, ο οποίος είναι πατέρας του Αντρέα, θεωρεί υπεύθυνους τόσο τους Σταματάκηδες όσο και τους Βρουλάκηδες για το χωρισμό του από τη γυναίκα που αγάπησε πολύ, τη Μαρία Βρουλάκη, αλλά και για την αυτοκτονία της. Ο Ρούσσος μαθαίνει πράγματα στην πορεία που δεν γνώριζε και έρχεται έτσι αντιμέτωπος με τις ευθύνες του.

 

Δείτε επίσης: Σοκ στον “Σασμό” – Μια βόμβα τινάζει στον αέρα το οινοποιείο του Παύλου

 

Του λένε ότι ο Αντρέας έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον αδελφό του και του εξηγούν ότι άδικα κατηγορήθηκε ο Παύλος και άδικα συνεχίστηκε η βεντέτα με τους Βρουλάκηδες.

Επίσης, του αποκαλύπτουν ότι ο Λάζαρος σκότωσε τον Νικηφόρο, ο οποίος ήταν παιδί του Μαθιού.

Ο αγέρωχος Ρούσσος Σταματάκης κουβαλάει τη σοφία και το βάρος των ενοχών από τα μυστικά και τα λάθη που σημάδεψαν τις ζωές όλων και καθόρισαν τη μοίρα τους. Ακούγοντας αυτές τις σκληρές αλήθειες, μένει άναυδος, ενώ συνειδητοποιεί ότι η επιστροφή στην Άνω Ποριά θα γίνει καταλύτης των εξελίξεων.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 10/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου